Restauracja Gitar
Nie śmiej sie kurwa;ddd, bo wlasnie szukam kogos kto do mnie przyjdzie ze swoim basem ze "średniej półki" i zagra na tym samym sprzęcie na tych samych ustawieniach, będzie zwała.
Odpowiedz
moge wpasc z mayoWink
Odpowiedz
Nie bo grasz lepiej niż ja i ktoś kto kupi bas to bedzie zawiedziony bo tak super nie gra.

ale mogę nagrać Ci tą musztardę
Odpowiedz
(02-12-2014, 09:13 PM)macius napisał(a): Ja bym chętnie jeszcze jakiegoś starego tranzystora posłuchał. Ale mogę sobie chcieć, bo nic nie kupiłem i w najbliższym czasie nie kupię Wink

jak będziesz grzeczny to svt200t przytargam na bassturbacje!

Odpowiedz
Hehe, ja ostatnio się z Grozą zastanawiałem jak stary musi być grat, żeby zasługiwał na miano "starego". Jeszcze 5 lat temu to co było pre 89 było "stare" i "vintage", to teraz mój musicman 1993 tez jest "stary" Big Grin?
Odpowiedz
Dla mnie stary bas to przed 1980, jak fender to wiadomo, ze optymalnie to pre-CBS czyli jeszcze wcześniej, ale teraz są już strasznie drogie takie zabawki.

sr5 z 1993 jest stary bo go wprowadzili kiedy...1987? 88? I nikomu o nim nie pisz, nie masz go, nie wiesz gdzie jest, zgubiłeś.
Odpowiedz
Sorry Mroku ale mój SVT to 1989r : D jest wintyż.
Odpowiedz
Skrzywdzony czy nie;p?

[Obrazek: eF62vQ3l.jpg]

[Obrazek: AlUeAlNl.jpg]

[Obrazek: A1qZ0NCl.jpg]

[Obrazek: ZzpZ1QCl.jpg]

[Obrazek: iJklh1cl.jpg]
Odpowiedz
okrutnie
Odpowiedz
A Ty jak sądzisz? Smile
Odpowiedz
Dla mnie ma wiecej z music mana niz z jazz bassa w tym momencie, na pewno nie jest skrzywdzony, jest inny po prostu, będą próbki!
To ten sandberg tez musialby byc skrzywdzony;dd:

[Obrazek: adg92822778-Sandberg-cuerpo.jpg]
Odpowiedz
Groza pisał że Ligman ma ogarnięte dobre brzmienie J+H. Jestem ciekawy czym to się objawia.
/summon Groza
Odpowiedz
(02-12-2014, 07:29 PM)DEFENCE napisał(a): się pytam gdzie jest Omson? Big Grin

ale tak serio

Nagrywa przez pluginy.

(02-12-2014, 09:47 PM)Mateusz napisał(a): Nie śmiej sie kurwa;ddd, bo wlasnie szukam kogos kto do mnie przyjdzie ze swoim basem ze "średniej półki" i zagra na tym samym sprzęcie na tych samych ustawieniach, będzie zwała.

Ja bym chętnie do Ciebie wpadł z moimi wiesłami, z których dwa są z przyzwoitej średniej półki (choć jeden z nich kosztował jak z niziutkiej mrgreen ) a jeden z b. wysokiej ale zupełnie w poprzek tego, co masz zazwyczaj, ale kurwla wciąż nie mam kiedy Sad
Odpowiedz
ale chodzilo mi o kogos kto przecietnie gra, a ty bastard wymiatasz wiec odpadaszWink
Odpowiedz
Plażo proszę. Owszem, gram nieźle z racji samego doświadczenia i intensywnego ogrania w różnych stylach, ale jak na prawie 19 lat nakurwiania na basie to rewelacji nie ma. Np. uważam, że taki Zwinny to obgrywa sobie kółka wokół mnie jak chce.

Ale nie o tym my tu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości