Restauracja Gitar
Kończę sklejać dzisiejszy filmik-porównanie i co ciekawe większą różnicę między basówkami słychać na świniakach niż na Edenie i DI... ciekawe, sam bym sie nie spodziewał.
Odpowiedz
Aria mi się bardziej podoba na każdej próbce w sumie.
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
Porównanie wysokiego modeluj fendera japan z aria:

Żeby nie było ten fender to bardzo dobry jazz, na sprzecię "hifi" słychać, że ma górkę wyżej - taką bardziej hifi, aria, ma wiecej wysokiego środka i mniej muli.

I nie boje się porównań japończyków z "15% lepszymi fenderanmi" (jezu jak już mnie to wkurwia, żałuje, że kiedykolwiek tak to ująłem;d):

Nagrałem na "dostępnym" zestawie SWR+ EDEN żebyśta nie marudzliSmile
Odpowiedz
Na mój gust Aria wygrywa tę batalię
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
na przesterowanej lampie roznice sa kolosalne:O

brzmienie po 15:25 <3
Odpowiedz
fajne porównanie tych precli z USA.. różnice na tych próbkach są małe.. ciekawy jestem jak to by w zespole było Wink
Odpowiedz
Jak ktos uwaza ze sa male to polecam sluchawki.
Odpowiedz
tzn.. brzmieniowo się różnią.. ale wsystkie te precle są zajebiste - o to mi chodziło bardziej Wink Bardzo fajnie gadają.. Moim faworytem jest USA 83 i ten zielony z początku.. największa kupa to chyba japonski fender..
Odpowiedz
Muszę kupić precla... Sad
Odpowiedz
(02-20-2014, 01:11 PM)yacoob napisał(a): faworytem jest USA 83
musicie mnie wkurzać? Sad
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(02-20-2014, 01:52 PM)Burning napisał(a):
(02-20-2014, 01:11 PM)yacoob napisał(a): faworytem jest USA 83
musicie mnie wkurzać? Sad

Słuchaj no, ja się go nie pozbywam. Tongue
Ba, płynie do mnie 83 (ale Elite II) więc wiesz, zbieraj. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
ściągnę kolejnego za 60% ceny Wink

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Handlarz!
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Burn nie marw sie twoj 83 nie gral az tak fajnie jak moj 79, a moj 83 brzmi fajniej niz moj 79;dd
Odpowiedz
Mateusz, fakt - na flatach Fendera w C to trochę co innego Emotka_2755

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości