Zdjęcia Sprzętu!
lila róż mrhomo
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
rozwieję wasze wątpliwości - kolor ze zdjęcia to #FC5161
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(02-25-2014, 08:43 PM)Pecu napisał(a): Stan na dziś Smile

http://s29.postimg.org/lqhlzf13b/pec.jpg

Co jest to widać. Połączone kablami marki Pinio Electronics GMBH

No i dobrze, że mnie posłuchałeś, może to trochę uratuje Twoje brzmienie, bo jak można Boxera z EBSem połączyć?! W ogóle jak można nie grać na Amepku i Jess Bazie!!! Tongue

Fajny zestaw, gratulacje! A z kabli będziesz mega hepi, jak Farel Łiliams! Big Grin
Odpowiedz
Z kabli jestem zadowolony bardzo Big Grin Gdyby nie one to prawdopodobnie sygnał z Boxera nawet nie dotarłby do EBSa Big Grin

I po raz kolejny przekonałem się jak dobre kable wpływają na brzmienie... Niesamowite Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
(02-26-2014, 09:42 AM)Pecu napisał(a): Z kabli jestem zadowolony bardzo Big Grin
I po raz kolejny przekonałem się jak dobre kable wpływają na brzmienie... Niesamowite Smile

[Obrazek: b42b0d7c57bfd8e006f81d0fdbd9080d451c7a08...dbc067.jpg]
Odpowiedz
its amazing what? Wink
Odpowiedz
nagrywam dzisiaj linie basu do demka.. chuj mnie strzela.. nie lubie nagrywac w domu. chuj sie na tym znam i chuj z tego jest..
[Obrazek: 56ce39d045077d89gen.jpg]
Odpowiedz
Przecie to zadna filozofia, kable, poziom sygnalu, metronom, record i jedziesz Smile Nagrywanie w chalupie genialna sprawa, nikt nie cisnie, nikt nie wkurwia, kasa nie wyplywa z portfela...
Odpowiedz
niby tak.. chociaz jak stoi ktos nad glowa i za to zaplace to jakos sie bardziej spinam Big Grin
a tak ogolnie nie nawidzę nagrywac bluesa w ten sposob.. takie rzeczy tylko na setke..
Odpowiedz
(02-26-2014, 02:07 PM)yacoob napisał(a): nagrywam dzisiaj linie basu do demka.. chuj mnie strzela.. nie lubie nagrywac w domu. chuj sie na tym znam i chuj z tego jest..
[Obrazek: 56ce39d045077d89gen.jpg]

TEN JAZZ slina
Odpowiedz
i chuja widzisz na monitorze, bo sie słonko odbija Smile!
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(02-26-2014, 02:22 PM)yacoob napisał(a): niby tak.. chociaz jak stoi ktos nad glowa i za to zaplace to jakos sie bardziej spinam Big Grin
a tak ogolnie nie nawidzę nagrywac bluesa w ten sposob.. takie rzeczy tylko na setke..

Ja to już bym w życiu tylko na setkę nagrywał. Wszystko. Szkoda życia na granie po śladach.
(02-26-2014, 02:53 PM)WoWR napisał(a): i chuja widzisz na monitorze, bo sie słonko odbija Smile!

W produktach Apple odbija się lepiej! mrbeard
Odpowiedz

Cytat:Ja to już bym w życiu tylko na setkę nagrywał. Wszystko. Szkoda życia na granie po śladach.

stary, wytłumacz to naszej popierdolonej wokalistce.. gwiazda nie nagra na setke bo nie lubi i chuj
Odpowiedz
to akurat zupełnie normalneSmile
Odpowiedz
(02-26-2014, 03:13 PM)yacoob napisał(a):
Cytat:Ja to już bym w życiu tylko na setkę nagrywał. Wszystko. Szkoda życia na granie po śladach.

stary, wytłumacz to naszej popierdolonej wokalistce.. gwiazda nie nagra na setke bo nie lubi i chuj

Wyjebcie ją z zespołu, problem się sam rozwiąże Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 82 gości