Zdjęcia Sprzętu!
To jakiś customowy wypust...zdaje się ,że nie ma pręta...na razie nie odkręcałem gryfu...jest potencjałSmile
Odpowiedz
A co powiecie o Trabenach?
Odpowiedz
Po tym co było na zakwasowie dwa lata temu powiem: nie.
Nic ciekawego nie szlo ukrecic i manualnie tez dosc plastikowo. Z maciejkiem bodajze to ogrywalem wtedy.

Odpowiedz
W ogóle mi nie robią, grałem na jakichś 4 czy 5.
Odpowiedz
(03-18-2014, 10:00 AM)macius napisał(a): Po tym co było na zakwasowie dwa lata temu powiem: nie.
Nic ciekawego nie szlo ukrecic i manualnie tez dosc plastikowo. Z maciejkiem bodajze to ogrywalem wtedy.

Tak, tylko tyle dopowiem. mrgreen
Odpowiedz
Immo ma/miał trabena i bardziej niż jego zerowe właściwości brzmieniowe bawi mnie, że Immo się ono podobało Big Grin
Odpowiedz
A powienienem wiedzieć kto to Immo? mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(03-18-2014, 11:18 AM)Maciejeq napisał(a):
(03-18-2014, 10:00 AM)macius napisał(a): Po tym co było na zakwasowie dwa lata temu powiem: nie.

Tak, tylko tyle dopowiem. mrgreen

Też ogrywałem wtedy i takie sobie były. Wrzucili filmik nawet jak tłukłem w to, ale ja bym tego nie kupił.
Odpowiedz
Kurde byłem pewien, że ma tu konto, na basoofce moderuje Big Grin
Odpowiedz
Dokładnie IMMO jest fanem, możliwe że dlatego, że kupił go tanio w USA i ma sentyment Tongue
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(03-18-2014, 10:00 AM)macius napisał(a): manualnie tez dosc plastikowo

? mrgreen
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
No brzmią i leżą w łapie jak plastikowe zabawki a nie instrumenty. Takie wrażenie miałem
Odpowiedz
Zamiast prętu walec z masy solnej.
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Ritter albo inny basslab nie miał basu z masy solnej?Big Grin
Odpowiedz
Z czego? Huh
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości