Godni polecenia kontrahenci z sieci
(03-23-2014, 06:02 PM)Login napisał(a): silent-scream - polecam w zakresie usług lutniczych na terenie Warszawy! Big Grin Zaniosłem mu bas do setupu i poza tym, że oddał mi całego w spermie, to ustawił go cudownie! Smile Świetnie manualnie i brzmieniowo się coś zmieniło i zmieniło się na lepsze!!

raduje się me serce, że podoba Ci się nasza robota.
z tego co pamiętam, to odbierałeś bass w drodze na grilla, więc tam bym poszukiwał dawców nasienia.
lutnicze usługi to za dużo powiedziane, ale gdyby ktoś potrzebował jakieś drobne naprawy, regulacje itd, to zapraszamy.

pozdro

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Aval konkretny i rzeczowy koles...tranzakcja bezproblemowa...POLECAM
Odpowiedz
paluch1986
Polecam
Szybko i konkretnie.
Odpowiedz
(03-24-2014, 04:50 PM)gawor napisał(a): Aval konkretny i rzeczowy koles...tranzakcja bezproblemowa...POLECAM

Również polecam! Smile
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
(03-24-2014, 05:10 PM)Homer napisał(a): paluch1986
Polecam
Szybko i konkretnie.

Homer - niechaj poleconym zostanie, szybko i sprawnie Emotka_2755

Przy okazji chciałbym polecić Serwis urzadzen estradowych i studyjnych w Warszawie na Bema 65 i tamtejszego Michała Jaroszewicza, karton ha3500 działa i brzmi jak nigdy Big Grin
Odpowiedz
(03-28-2014, 07:27 AM)paluch1986 napisał(a): Przy okazji chciałbym polecić Serwis urzadzen estradowych i studyjnych w Warszawie na Bema 65 i tamtejszego Michała Jaroszewicza, karton ha3500 działa i brzmi jak nigdy Big Grin
Hartke brzmi teraz co najmniej jak EBS mrbeard (nie mogłem się powstrzymać).

Polecam serdecznie:
chmielnik
Gorewolf
domelius
dcd

Ze wszystkimi wzorowy kontakt, szybka realizacja z ich strony i w miłej atmosferze! Dziękuję

Odpowiedz
Zapomniałem wcześniej, ale polecam Pinia.
Odpowiedz
Polecam forumisiów:
- Bartka vel bratekr - za udany deal.
- Adama vel silent-scream - za pomoc w obsłudze logistycznej udanego dealu.

Polecam też Libra Custom Guitars vel Tomasza Mularczyka. Słono sobie liczy, ale każdą złotówkę czuć pod paluchami. No i jest terminowy - jak się zadeklarował, tak zrobił.
Gram rocka, grunge, covery oraz wesela Cool
Odpowiedz
Serdecznie polecam Mateusza Piotrowskiego i jego RG. Za unikalne, pięknie odpicowane wiosło oraz bardzo poważne i uczciwe podejście do transakcji.

Gdyby wszyscy przedsiębiorcy tak działali, niewidzialna ręka rynku byłaby faktem, a nie legendą z XVIII wieku Smile
Odpowiedz
Wzajemnie polecam uzytkownika warstadt , dziekuje za wyrozumialosc i za to ze mimo drobnych problemow, ktore wyniknely z mojej winy udalo sie nam dogadac bez problemu!
Odpowiedz
polecam dexter_ck
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(04-09-2014, 09:10 PM)Burning napisał(a): polecam dexter_ck

Rozumuję, że dotarło? Smile

Polecam Burninga Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
Polecam użytkownika Rzepsohn,prędkość dotarcia przesyłki zrównała się z operacjami bankowymiEmotka_2755
Odpowiedz
Polecam Grozę - no tak pedantycznie zapakowanych strun nigdy nie dostałem, to się ceni Emotka_2755
Odpowiedz
Polecam i dziekuje bardzo uzytkownikom:

Mateusz - za kolejna owocna wspołprace, zaufanie i poswiecenie czasu kiedy jest mega zajety. Zdjecia wkrotce Smile

paluch1986 - za mega kolezenska postawa w postaci pozyczenia Darkglassa do testow.
outreband.com

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości