ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
(05-07-2014, 09:55 AM)motyx napisał(a):
(05-07-2014, 09:11 AM)elteha napisał(a): Szkoda, ze taki pedalski kolor i tak drogo:

http://allegro.pl/vigier-passion-iii-i4214076305.html

Przeca to Fabiana.

I know Smile
outreband.com

Odpowiedz
(05-07-2014, 09:55 AM)motyx napisał(a):
(05-07-2014, 09:11 AM)elteha napisał(a): Szkoda, ze taki pedalski kolor i tak drogo:

http://allegro.pl/vigier-passion-iii-i4214076305.html

Przeca to Fabiana.

Czy u poprzedniego właściciela nie stało toto za 3000 przypadkiem?
Odpowiedz
Jego bas, jego prawo wystawiać go za dowolnie groteskową cenę.
Odpowiedz
(05-07-2014, 11:55 AM)Basstard napisał(a): Jego bas, jego prawo wystawiać go za dowolnie groteskową cenę.

Niespotykany kolor, niespotykana cena...
Odpowiedz
Zastanawia mnie tylko czy 3000 to było tak tanio, czy 6000 to tak drogo. Muszę pogrzebać w jeBajach jakie ceny faktycznie te basy osiągają

/edit
chyba wiosło na tyle rzadko spotykane, że można w każdej cenie wystawić bo i tak nie ma z czym porównać
Odpowiedz
(05-07-2014, 11:59 AM)PHANTOM napisał(a):
(05-07-2014, 11:55 AM)Basstard napisał(a): Jego bas, jego prawo wystawiać go za dowolnie groteskową cenę.

Niespotykany kolor, niespotykana cena...

Niespotykani nabywcy Tongue

(05-07-2014, 12:00 PM)DzRTR napisał(a): Zastanawia mnie tylko czy 3000 to było tak tanio, czy 6000 to tak drogo. Muszę pogrzebać w jeBajach jakie ceny faktycznie te basy osiągają

Raczej i jedno i drugie.
Odpowiedz
No ale o co chodzi? Jak patrzyłem po basschatach ebayach itd to wychodziło koło 5ki-6tki w zależności od stanu i wersji?
Znowu nagonka dla samej nagonki?
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(05-07-2014, 12:20 PM)Doman napisał(a): No ale o co chodzi? Jak patrzyłem po basschatach ebayach itd to wychodziło koło 5ki-6tki w zależności od stanu i wersji?
Znowu nagonka dla samej nagonki?

Uh... Sorry, żadnej nagonki. Też głębiej popatrzyłem i jedyne co mogę to pogratulować Fabianowi interesu stulecia Emotka_2497

Odpowiedz
z tego co pamiętam, to nie 3000, tylko 4000 i nie ma co bóldupić, tylko pluć sobie w brodę i przy okazji gratulować Fabianowi refleksu.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Ja jebie. W ogole nie bylo to moja intencja, zeby robic jakas "nagonke". Po prostu szkoda ze ten bas tyle kosztuje, bo jest fajny i chcialbym go miec. Dodajac do tego ten morski niebieski, tu juz w ogole dla mnie szkoda. Tyle w temacie.
outreband.com

Odpowiedz
I ZA MAŁO STRUN Smile
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
elteha:
Chodziło mi o posty Basstarda i Phantoma.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Jaka nagonka, Zią? Co najwyżej lekka nabijka, ale sam na wstępie napisałem, że to Fabiana bas i może go sobie wystawiać za ile chce.
Odpowiedz
Rzeczywiście, co do ceny nie ma się co czepiać.

Inna sprawa, że miał mieć dożywocie mrgreen
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
(05-07-2014, 06:10 PM)Aval napisał(a): Rzeczywiście, co do ceny nie ma się co czepiać.

Inna sprawa, że miał mieć dożywocie mrgreen

Zwolnili go za dobre sprawowanie Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 145 gości