Graj(mi)dół 2014
Ja już w domu, było godnie, dzięki Zakwasowi, Niemrawemu, Pace, Mateuszowi, Błażejowi, Marcinowi P., wystawcom Taurusa i HandBoxa (nie poznałem z imienia to nie powiem), panom z Zaiksu (którzy przez moment chyba czuli się lekko zaszczuci Wink ) no i fajnie było spotkać te wasze uśmiechnięte mordy, wiecie, w Radomiu takich nie ma mrgreen Świetna impreza, bałem się tylko jak połowa Przemocy Domowej usiadła obok mnie, na szczęście byłem oddzielony od Ali mrgreen
Odpowiedz
Proszszsz, jest wpis z pierwszego dnia:
http://bass-driver.blogspot.com/2014/06/...-2014.html
Odpowiedz
Ej, a coś więcej o opinii alfika o stopie cukrzycowej? Big Grin

Odpowiedz
"GUNWO"
Odpowiedz
Mi się uchowało tyle:

[Obrazek: DSC_0058.jpg]

[Obrazek: DSC_0060.jpg]

Odpowiedz
No ale pizza była gute!

Dzięki Zakwaśnemu, ze mu się chciało, Alfikowi za cierpliwe odpowiadanie na moje upierdliwe pytania, wiecznie umęczonemu Niemrawemu za latanie do graciarni i ogarnianie rzeczywistości, Pendowi, Taurusom, Handboxom, handlarzom etc itd itepe. No i basstardowi i bartoszkowi (obaj z prefiksem ba!) za przewiezienie dupska w obie strony. No i ZAiKS, który nie jest aż taki zły i srogi. Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałem... A, no i bartoszkowi za uratowanie dupska, jak mi zabrakło 30gr do kawy i koledze, którego niestety nie zapamiętałem, a bezinteresownie zasponsorował mi soczek z automatu. Big Grin

Do zobaczenia, mam nadzieję, na kolejnych zlotach!
Odpowiedz
dotarłem do chaty
dzięki wszystkim za spotkanie! Emotka_2755
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Dziękować wszystkim tym, którym się chciało mrgreen Oraz Zakwasowi mrgreen

Już wiem, że stare Ampegi to nie moja historia kompletnie. Za to Acoustic i Hand Boxy to inna historia mrgreen
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
Co jest nie tak ze "stopą cukrzycową" ? Wink
Odpowiedz
jeden z gorszych basów jakie istnieją
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(06-29-2014, 09:58 PM)mazdah napisał(a): Co jest nie tak ze "stopą cukrzycową" ? Wink

Pewnie nie brzmi mrgreen
Odpowiedz
Ale że manualnie coś nie tego, czy po prostu brzmi jak Warwick? Wink
Odpowiedz
(06-29-2014, 10:14 PM)Mstaniul napisał(a): Ale że manualnie coś nie tego, czy po prostu brzmi jak Warwick? Wink

Nie byłem, ale podejrzewam, że brzmi dużo gorzej.

Dopóki nikt z grajmidołowców nie potwierdzi, mozemy się tylko domyślać mrgreen
Odpowiedz
Nie gorzej. Inaczej, ale podobny poziom biedy. Po prostu głuchy, skrótowo mówiąc. Głuchy, martwy kołek. Trudno się dziwić, że to fabianowe dożywocie było tak krótkie - szczególnie, gdy do porównania miał takiego warczącego przecinaka, jak Status.
Odpowiedz
Mmm niedługo jedziemy z Saimonem po Warwicka. Nie mogę się doczekać Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości