Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
(06-13-2014, 08:14 AM)yarzenioova napisał(a):
Władek z ekipą zrobili świetny album. Pare na prawde inspirujących linii.

Naprawdę.
Odpowiedz
(06-13-2014, 09:45 AM)Login napisał(a):
Władek z ekipą zrobili świetny album. Pare Naprghtdhueofhyeyenfcdhfeoiyw inspirujących linii.

Naprghtdhueofhyeyenfcdhfeoiyw.

Nie wiem co masz na myśli, musirz napisać po naszymu. Wink
A pozatym przeciesz ja dobsze tam nabisałem jak wrucisz stronę fczeźniej.
Odpowiedz
(06-13-2014, 09:39 AM)zakwas napisał(a):
(06-13-2014, 09:29 AM)herp napisał(a): Ja ogólnie wolę muzę rockową po angielsku...

Bo nie rozumiesz tekstów. mrgreen

Chyba nie srałeś mrbeard
Odpowiedz

co jakiś czas warto przypomnieć tego pana. wszystko siedzi jak cholera
mam stara puszkę Tchibo teściowa nie żyje a mąż ją pamięta od zawsze

Jak mówi stare rumuńskie przysłowie : "Gdy Ktoś Ci przerwie bój, to Go skaratuj!"

Odpowiedz
Ewidentnie brakuje na tym filmiku paru osób z forum! :mrgreeN:

Odpowiedz
(06-26-2014, 02:12 PM)zakwas napisał(a): Ewidentnie brakuje na tym filmiku paru osób z forum! :mrgreeN:

OMG, ale herezje.

GDZIE JEST ALFIK?!
Odpowiedz
Ładnie...

W ramach równouprawnienia żądam wprowadzenia do handlu serków heterogenizowanych...
Odpowiedz
Obserwuję gościa i czasem mu się coś takiego wymknie Big Grin Technicznie świetny.
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Zagrane ślicznie ale główka basu Federico powoduje, że bardzo źle się czuje.Protetyka powinna być też stosowana w instrumentach muzycznych.
Odpowiedz
Kosmicznie mi się podoba jak ten koleś (Federico) brzmi. Ekstra ma koleś brzmienie z łapy i doskonale do tego dobrany instrument.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Zgadzam się jest coś w tej paskudnej główce po amputacji, na pewno coś tam ma poinstalowanego co powoduje, że bas brzmi bardzo ciekawie i faktem jest, że pan jest mocno wyedukowany, co słychać.
Odpowiedz
(06-13-2014, 09:45 AM)Login napisał(a):
Władek z ekipą zrobili świetny album. Pare na prawde inspirujących linii.

Naprawdę.

Bardzo dobre to jest!

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz

Ten ja osobiście lubię najbardziej ale tak od 1:15, uwielbiam ten lidyjski patent, po tym jak to usłyszałem ciagle siedze nad lidyjska i ćwicze, tzn jak działa mi aparat artykułujący.

Oraz tu, te patenty są po prostu świetne:
Dodatkowo Władek ma bardzo fajny środkowy sound pod Foderowaty na tym MTB, sam sobie podobny kręcę w MXR ale obawiam się, że rockowy skład go nie polubi, ale na szczęście na horyzoncie czai się jazzowy Wink
Odpowiedz
(07-01-2014, 11:12 AM)Doman napisał(a): Kosmicznie mi się podoba jak ten koleś (Federico) brzmi. Ekstra ma koleś brzmienie z łapy i doskonale do tego dobrany instrument.
Tak. Bas brzmi świetnie (to nie tylko palec tego pana - ten bas fajnie brzmi też w innych rękach i słychać jego charakter). Co do tego jamu - solo gra z dupy i bez sensu. Victor za to zabija. Jak zwykle!
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Mam takie techniczne pytania skąd czerpać "znane" utwory bez linii basu?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości