Ampeg B-HOOD
Pod współczesną jak najbardziej da się, to jest paczka stereo. Moc wzmaków dowolna, oba muszą dawać radę uciągnąć 8ohmowe obciążenie.
Odpowiedz
Dzięki mazdah!
Odpowiedz
(07-31-2014, 09:56 AM)Odif napisał(a): Pany, pytanie, da rade podlaczyc dwa wzmaki pod pakę Ampega 810?
Jesli tak, to czy musza to byc wzmaki o tej samej mocy i oprnosci 8 Ohm?

rtfm Wink

http://www.ampeg.com/pdf/svt810eav.pdf

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
rozszyfrowałem skrót, dzięki s-s Wink
już wiem co żem chciał wiedzieć
Odpowiedz
[Obrazek: zdjecie4_zps941a7245.jpg]

[Obrazek: zdjecie5_zps789e7ba9.jpg]

[Obrazek: zdjecie2_zps5a0cc0a9.jpg]

Jak ktoś chciał lampowy preamp Ampega, ale nie za cenę powyżej tysiaka i przegapił tego B1, to zaprawdę powiadam, dał dupy przeokrutnie!

Z podziękowaniami dla użytkownika robflyn!

SVP prawdopodobnie na sprzedaż Tongue
Odpowiedz
I tak portaflex fajniejszy. Tylko wyłącz głośniki i zostaw gwizdek. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
I jeszcze samo piezo w basie musi być!! Big Grin
Odpowiedz
SVP to taki jak w 3pro?
Odpowiedz
(08-01-2014, 08:06 PM)Bjorn napisał(a): SVP to taki jak w 3pro?

Bliżej 2PRO, dość podobny, ale brudniejszy znacznie, łatwiej i ładniej drajwuje.
Odpowiedz
stare v4b w starą lodowke na alnico na preclu to jest to. naprawde - musialo sie na tym skonczyc;D Przecież od razu było wiadomo
Odpowiedz
(08-04-2014, 09:04 PM)Mateusz napisał(a): stare v4b w starą lodowke na alnico na preclu to jest to. naprawde - musialo sie na tym skonczyc;D Przecież od razu było wiadomo

Big Grin
Odpowiedz
(08-04-2014, 09:04 PM)Mateusz napisał(a): stare v4b w starą lodowke na alnico na preclu to jest to. naprawde - musialo sie na tym skonczyc;D Przecież od razu było wiadomo

Spadaj na drzewo mrgreen A potem ściągnij więcej tych V4B, bo to chyba jedyny head, który mnie zupełnie rozwalił Emotka_2497
Odpowiedz
Ja jak będę mieć kapelę i będę potrzebować głośniejszego pieca to celuję albo w V4B albo w B-25.

Ale póki co kapeli nie mam Smile
Odpowiedz
ja tez behehe
Odpowiedz
(08-04-2014, 10:07 PM)Mateusz napisał(a): ja tez behehe

Wiesz co to oznacza? To oznacza tyle, że macie kolejnego 'powracającego' klienta Smile

Ale niech mi Bartek najpierw dostarczy pierwszy zakup Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości