Zdjęcia Sprzętu!
4 lata temu nie miałem Corta nawet. A teraz co? Poza brakiem dobrego nagłośnienia brakuje mi tylko fretlessa Big Grin.
Polish Love gniecie radośnie. W przyszły czwartek sprawdzę, czy będzie pasował tak dobrze, jak mi się wydaje do zespołu Smile.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(09-21-2010, 12:49 PM)SeBas napisał(a): Mono bridge to 1200W w dodatku wzrastające kręcąc gałką vol nieliniowo, dlatego żeby przez przypadek nie wypluć paczki, przełącz head na stereo/dual mono, wtedy masz pod kanałem (A lub B) 490W, które już nie powinno wydmuchnąć paczki.
Właśnie dlatego pisałem, że ten head jest strasznie "nieporęczny"Tongue, bo przy 490W które używa się na kanale (nie chcąc wydmuchać paczkę) tacha się drugą końcówkę gratis. Lepiej już kupić "freepro" tzn 3pro. Big Grin Lżejsza, tańsza, i imo więcej ma brudu od 4pro.
Być może, ale jeśli będę rozsądnie korzystał z potencjometrów Gain i Vol to raczej nic się nie stanie Wink Poza tym dla lepszego sygnału gram na -15db więc raczej nie ma możliwości, żeby mi wypluło głośniki z paki Wink A czy podłączając paczkę pod dual mono zmienia się jakoś brzmienie względem mono bridge ? Może głupio pytam ale to moja pierwsza naprawdę pro głowa i jeszcze za bardzo się nie znam na tych wszystkich połączeniach itp Wink

EDIT: A ja zaczynałem od Srajszita (Skywaya znaczy się Wink ) i komba gitarowego 70 W samoróbki starego jak świat pożyczonego od wuja Big Grin Ach ! To były czasy (no nie tak odległe bo jakieś 5 lat temu to było) Tongue
Odpowiedz
A ja 4 lata temu miałem gary ddrum, kompet blach dobrch Alchemy i do tego twina :p
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
Ja 4ry lata temu miałem stagga i piec gitarowy marshallaSmile
Odpowiedz
(09-21-2010, 01:16 PM)Saimon napisał(a): Siema! Jestem nowy i chwalę się gratami nieskromnie ;]

[Obrazek: specwar.jpg]

Euro mój, Thumb znajomego (dostałem do wyregulowania).
Pozdro!

To jest spector od Pea(?) zgadza sie?
13# P-Bass Fanclub (Dimavery Precision Fretless Omen Custom Green&Yellow )
Odpowiedz
Mój Pretzel z Eweliną.

Odsłona druga Smile

[Obrazek: DSC_0116_3_SH_www.jpg]
Odpowiedz
OCZY!!!!
ale jest bosa stopa, jest okejka ;D
a precel jak precel Tongue

Odpowiedz
mój Big Grin hehehehhee
-
Odpowiedz
Co oczy? Smile

Nie nie nie Smile

Pan Pretzel od Fendera już jest mój i póki co nie zanosi sie, co by właściciela miał zmienić mrgreen
Odpowiedz
te oczy są zajebiście niebiesko niebieskie Big Grin
no po prostu te oczy rzucają mi się w oczy Big Grin przyciągają wzrok mrgreen

Odpowiedz
Może to głupie pytanie, ale... kim jest Ewelina? Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Są niebieskie niebieskością mocną, lubię dodać taki szczegół na zdjęciu. Przykuwa wzrok Smile

Ewelina to moja koleżanka której robiłem sesję i przy okazji Pan Pretzel załapał się na zdjęcia, jako, że to mój ostatni nabytek i żadnych fot jeszcze nie miał.
Odpowiedz
Dzięki za wyjaśnienia! Ładna z nich para Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
O tak mrgreen
Odpowiedz
A ja 4lata temu miałem jakiegos taniego Washburna a dziś mam tandetnego jazzbassa 'nołnejm' i jamahe w proszku mrgreen
http://www.youtube.com/watch?v=Xe1a1wHxTyo
Cool
PS
W sumie to nie lubie grać na drogich basach jakoś cały czas się dygam ,że porysuje albo obije...

Gruby: Wypas precel!

FIESTA RED
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
--------------------------------------------------
Kupię przetwornik 'Mudbucker' oraz gryf do Pb/Jb
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 41 gości