09-11-2010, 04:03 PM
Kostka IMO lepiej
13# P-Bass Fanclub (Dimavery Precision Fretless Omen Custom Green&Yellow )
Tajna Melina of Spector B-hood
|
09-11-2010, 04:03 PM
Kostka IMO lepiej
13# P-Bass Fanclub (Dimavery Precision Fretless Omen Custom Green&Yellow )
(09-12-2010, 09:59 PM)WoWR napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=153d9tc3Oao o kurwa ale Spec miodzio orzechowy amerykaniec, chyba nawet jeden z pierwszych serii
Sex Shop Boys
09-13-2010, 08:52 AM
to NS-1 z jednym DiMarzio model P
ale to już druga seria Spectorów, pierwsza miała inny kształt - projekt Stuarta, ten wygląd to wina Ned'a
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
09-21-2010, 07:10 PM
Mniam to już dwóch forumisiów ma Rexa, a trzeci miał
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl www.rustedbrain.8merch.com Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
09-21-2010, 07:15 PM
Nie wiem, czy go liczyłeś, ale Floyd też miał kiedyś Rexa
09-21-2010, 07:17 PM
A to nie liczyłem Bo nie wiedziałem... A co się stało, że już nie ma?
www.rustedbrain.pl www.rustedbrain.8merch.com Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
09-21-2010, 07:25 PM
A pomiędzy chyba jeszcze K5 było
09-21-2010, 07:36 PM
Rumcayz - Rex zacne wiosło , ale nie mogłem się przyzwyczaić do ergonomii dechy. No i mój miał tylko 4 struny. A Euro i Rebop mają ładniejsze inkrustracje na podstrunnicy Siodełko masz fabryczne plastyk czy mosiądz?
Jak się chwalić to się chwalić... Jeszcze jedna fota: Mój Ojras + Legend 4 NTB od znajomka do regulacji. Nawet fajna ta 4ka ale nie ma tego pier*olnięcia co Euro
09-21-2010, 07:41 PM
No ja mam plastik, jak będę szlifował progi (a będzie trza jakoś przed następną wizytą w studiu) to i na mosiądz wymienię. Poza tym ciągle mnie ciągnie do wymiany picków, ale z drugiej strony, to co uzyskałem w studiu (co i tak IMHO jest bardzo ciekawe) i to co można uzyskać (Titus na Rock is not Enough) blokuje mnie przed tym... Ale i tak zbieram kasę, tak żeby mieć na kupno EMG40DC, najwyżej co innego kupię
09-21-2010, 08:01 PM
(09-21-2010, 07:41 PM)Rumcayz napisał(a): No ja mam plastik, jak będę szlifował progi (a będzie trza jakoś przed następną wizytą w studiu) to i na mosiądz wymienię. Poza tym ciągle mnie ciągnie do wymiany picków, ale z drugiej strony, to co uzyskałem w studiu (co i tak IMHO jest bardzo ciekawe) i to co można uzyskać (Titus na Rock is not Enough) blokuje mnie przed tym... Ale i tak zbieram kasę, tak żeby mieć na kupno EMG40DC, najwyżej co innego kupięA ja po wczorajszej rozmowie z Burnem też rozmyślam nad eksperymentowanie z pickupami. Przy czym byłyby to pewnie jakieś seymoury duncany. Miałbym wtedy full pasywa :p Ale póki co nie mam wolnej kasy, a jeszcze nagłośnienie kompletuję Saimon: Legendy mają fajniejsze gałki od potencjometrów
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Saimon - niestety koreańce post-Kramer nie mają tyle pierdolnięcia co Kramerówki..
Ja też mam 4kę (strojoną do B) i też z kropkami, ale i tak inna bajka niż współczesne produkcje. Euro mi się podobają, ale bym się nie zamienił PS: asmo - ja sam mam wahanie, bo do grania live nie ma dla mnie nic lepszego niż EMG, ale w studio okazuje się, że może być lepiej..
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|