Liczba postów: 13257
Liczba wątków: 23
Reputacja:
1
o ile pamiętam to wzmak masz Ampega
a Ampeg z kolumnami ABM słabo się dogaduje (imo) rzekłbym, że wręcz marnie brzmi. (przynajmniej svt 3 pro, którego podłączaliśmy nie dogadał się)
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 4
Reputacja:
2
Raczej słabo, na pewno nie poleci tak niskim srodkiem jak sica, która brzmi dosc specyficznie, ale dogaduje sie z większością ampów. Jak chcesz mazdah mozesz wpaść ograc mam dwie 1x15 na celestionie i sica do porównania.
Liczba postów: 2326
Liczba wątków: 45
Reputacja:
10
09-22-2010, 08:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-22-2010, 08:45 PM przez pinio.)
Deltę miałem (zwykła, nie LF). Strasznie wrzeszczy wyższym środkiem, a dołu jak na lekarstwo. Gamma dużo fajniejsza, taka cieplejsza.
Całkiem ładnie u mnie jako stand alone chodziła paka na TF1525e. Wersja z literką e ma trochę więcej dołu.
Jakbyś gdzieś dorwał Soundmana na ich głośnikach (nie Emi), to bardzo fajnie gada.
Liczba postów: 1742
Liczba wątków: 19
Reputacja:
1
co siedzi w Orange OBC 115? Pasuje do opisu jak ulał. Swojego też czasu używalem jej jako standalone.
Liczba postów: 3066
Liczba wątków: 30
Reputacja:
5
Eminence Kappa 15a. Dopiero zacząłem dochodzić z nią do ładu, więc dużo nie mogę powiedzieć... Ale na pewno dołu brakuje trochę, chociaż nie jest to duży problem, bo środek naprawdę fajnie siedzi i jest bardzo masywny, taki He-Man. Góry w sumie jest mało, ale nie daje się to we znaki za sprawo tegoż środka wszelkiej maści i stuprocentowej czytelności. Z powodu lekkiego braku mięsa w dole i dosyć niskiej skuteczności planuję w lepszym czasie dokupić drugą sztukę, wtedy powinno być cacy.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców.
blue colander stompboxes
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 4
Reputacja:
2
Co do kappy15 to sie zgodze basu ma malo jest to sredniak bardziej jak juz kappa to pro.
Chcialbym polecic z emi serie delta i kappa lite czyli neodymy bardzo fajne glosniki szczególnie z 15`` kappaLite ma bardzo duzo dolu i dobra skutecznosc.