Zenek_Spawacz
Unregistered
08-19-2010, 12:38 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-24-2011, 10:48 PM przez Burning.)
Tytul mowi wszystko...
Posiadacze obrzynow chcacy dostac numerek powinni posiadac i uzywac Bas bez glowy w normalnym znaczeniu.Dopuszczalne sa blokady strun na pseudo glowce (typu Le Fay np). Naciag czyli stroiki powinny byc od dupy strony czyli mostkowej.
Czekam na zgloszenia!
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
celem łatwiejszego wyszukiwania zmieniam nazwę
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 1254
Liczba wątków: 13
Nie rozumien tego masywnego braku zainteresowania obrzynami... Czuje sie jakos dziwnie z tym moim zboczeniem. Jakos tak sam. A ludzie na swiecie produkuja sliczne headlessy.
Mistrzem jest Daniel Fernandez:
Albo Biarnel...
Moj tez mi sie podoba...
Nie ma nikogo chetnego do B-hoodu ?????????
Liczba postów: 4376
Liczba wątków: 59
Reputacja:
1
Ja bym chcial ze statusem albo chociaz washburnem/statusem ale to moze za jakis czas.
Kiedys mialem w rekach tego Washburna /Statusa i szczerze mowiac nie powalal a wrecz przeciwnie. Ze Statusem mial tylko wspolna forme , brzmienie niestety nie bylo to .
Kiedys chcialem obrzyna , teraz wchodzi w rachube raczej obrzyn z carbonowym - grafitowym gryfem .
Moja choroba jest w takim zaawansowanym stadium juz...
Liczba postów: 4376
Liczba wątków: 59
Reputacja:
1
To jak celowac to juz w statusa?
09-15-2014, 05:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-15-2014, 05:40 PM przez Zenek Spawacz.)
Nie ma porownania. Status to jest Status. Jezeli chodzi o grafit to jest to bardzo dobre wioslo. To typowy Slapowicz. Washburna bym sobie odpuscil . Zreszta kazdego headlessa z drewnianym gryfem bym sprobowal wczesniej , bo moze zdarzyc sie wpadka.
I jeszcze , zeby Was pobudzic fota Schacka graphite...
Niestety , nie bedzie juz basow Schack. Andy zakonczyl produkcje. Jest teraz specjalista od karpii Koi. Rozmawialem z nim w styczniu i basy tej firmy sa juz historia. Szkoda....
Liczba postów: 14517
Liczba wątków: 38
Reputacja:
3
Zeniu, Ty wiesz, że ja chcę. BARDZO. Tylko obecnie dochód nie ten.
(09-16-2014, 10:37 AM)Basstard napisał(a): Zeniu, Ty wiesz, że ja chcę. BARDZO. Tylko obecnie dochód nie ten.
W takim razie dostajesz numerek tymczasowy ... Musisz umiescic tylko zdjecie headlessa , ktorego byc chcial miec.
A ja pokaze mojego pieciostrunowego obrzyna ze struna C . Chodzilo mi chyba o granie akordow na basie i wyzsze rejestry byly do tego przydatne.
Tak naprawde to bas lezy bo piec strun to dla mnie za duzo...
Czy ktos na tym forum ma obrzyna ?????????
(09-16-2014, 06:10 PM)zwinny napisał(a): to się kwalifikuje do bycia obrzynem? strasznie bym chciał... ale są kurewsko drogie
---
e: no i zapomniałbym o jeszcze jednym cudeńku...
Kubicki Factor
To wspanialy obrzyn i kwalifikuje sie jak najbardziej ...
Kupuj go natychmiast , prawdziwy basista w ogole nie zwraca uwagi na takie drobiazgi jak cena...