(09-24-2010, 11:37 PM)Paweł Wszołek napisał(a): No niestety jezeli chodzi o bas to marnie..
.. jak dobrze licze to sa 2 basy na cale targi.
Z tego co ja zauważyłem to zaraz przy głównym wejściu wisiało kilka "satanistycznych" basów
których nazwy nie pamiętam, klika Flea basów było na stoisku Konsbudu, złoty fajny Sandberg California JJ na stoisku sklepu z akcesoriami dla DJów, na stoisku FirmyMuzycznej były dwa basy - jeden fenderopodobne 'coś' a drugi jakiś inny, na stoisku PacoCases w pieknych kejsach leżą dwa mayonesy, jeden Be4 Exotic a drugi piękny Mayones Custom Patriot 5.....
Co do nagłośnienia basowego to ......zauważyłem gdzies combo Apmega (koło "satanistycznych" basów
, paczkę TecAmp 1x12 i wzmacniacz TecAmp Puma, Mini piec Markbass, bodajże na2 sześciocalowych głośnikach, i combo TC ELECTRONIC
PANOWIE I PANIE prawie wszystko wymieniłem co było ze sprzętu basowego na tych targach, mogłem coś pominąć albo przeoczyć....jeśli tak to pewnie kompletnie ni było to warte uwagi.......to jest najlepsza, albo i najgorsza wizytówka którą można wystawić targom....amen