próbki waszych basów
[Obrazek: bilde?Site=GL&Date=20090209&Category=POW...=0&title=1]

raczej toBig Grin

jak to realizowales?
Odpowiedz
magia świąt Wink
Spector - UX2 - dzień kręcenia i kombinowania i łala: betoniarka Smile
Odpowiedz
czyli znowu svx? kurde, powiem ci ze nie wiem jak to robiszBig Grin to jest kurwa naprawde rasowe brzmienie, nikomu chyba nie udalo sie jeszcze tak ukrecic na komputerze;D
Odpowiedz
ten Ampeg z TonePorta jest na prawdę godny Smile no i "Drive" jest na jakieś 10% tylko
Odpowiedz
Vicky, gratulacje, na prawdę gruzuje! To jest strój do C?

Ale i tak gitary pewnie zepsują ten efekt Sad
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3

Odpowiedz
drop B
gitarul kręci jak może żeby tylko nie zakryć tej betoniarki, bo jak to powiedział: "No, to teraz szukam pasma dla gitary..." i "wiesz jak mi się coś podoba to chce to wyraźnie słyszeć Big Grin"
dzisiaj cały dzień od samego rana siedzi i miksuje, kręci i krzyczy na moje narzekanie że basu za mało mrgreen
Odpowiedz
Zła świnka!!!! Bardzo zła!
Odpowiedz
(09-25-2010, 12:23 PM)Viking napisał(a): http://antymoher.info/initium/architekci%20sekcja.mp3

[img]betoniara[/img]

Huh

Masakra!!! slina

WANT i chuj! Emotka_2403
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
[Obrazek: 25a9ff48.th.jpg]

stara mnie z domu wyjebie
Odpowiedz
Za nielegalny Windows Tongue
Odpowiedz
windows jest oryginalny tylko weryfikacja daje dupy Wink
Odpowiedz
nie latwiej zrobic repeat?Big Grin
Odpowiedz
http://www.tczew.net.pl/~kowal/MXR.mp3

Strona oczywiście jest zła,atakuje co się da,ale plik jest bezpieczny Tongue
Przypomniało mi się że to nagrałem pół roku temu - MXR oktawer i Stingray z bardzo starymi drutami
Odpowiedz
nie byloby tak wyraziscie Tongue
to brzmienie urywa jaja przy samej szyi
Odpowiedz
viking, you're my master!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości