Słuchawki
Porta Pro i nie kombinuj Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
no, chyba tak to się skończy Smile
Odpowiedz
(11-10-2014, 06:52 PM)Andrzejoff napisał(a): Odkopuję! Smile

Szukam jakichś w miarę spoko słuchawek w cenie +/- 100PLN. Zastanawiam się nad Koss Porta Pro, ale może jest coś innego wartego polecenia? Douszne tez mogą być, ostatnio sporo jeżdżę na rolkach i łyżwach i takie klasyczne mogą być niepraktyczne.

Help!

Porta Pro + nowy kabelek od Pinia i masz nieśmiertelne słuchawki Smile
Odpowiedz
zamówiwszy, powinny być na jutro, dam znać jak się sprawują Smile design mają trochę z dupy, ale już trudno Big Grin
Odpowiedz
Zalinkujesz kolego do słuchawek? Właśnie zobaczyłem ten temat i też byłbym zainteresowany w słuchawkach +/- 100zł.
Oczywiście nauszne.
Jeżeli to będzie to co myślę to zaoszczędzi mi to szukania Smile
Odpowiedz
http://allegro.pl/listing/listing.php?or...-v0-e-1021

ja wybralem takie za 127 z przesylka i gwarancja na 2 lata swietlne Smile Emotka_2755
Odpowiedz
Ja niby mam dożywotnią ale ani paragonu ani nic. Chyba pomęczę Piniowego o wymianę kabelka.

No i ja moje kupiłem za 90zł jak jeszcze w każdym sklepie były powyżej 200 Smile
Odpowiedz
Właśnie je testuje, grają całkiem ładnie Smile dzięki za info Emotka_2755
Odpowiedz
przebasowione są imho, ale nie okrutnie, zaś w komunikacji to zdaje egzamin Emotka_2755

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(11-14-2014, 11:44 AM)Burning napisał(a): przebasowione są imho, ale nie okrutnie, zaś w komunikacji to zdaje egzamin Emotka_2755

Mi bardziej leżały sennheisery px100 bodajże.
Odpowiedz
Dają basem trochę bardziej niż trzeba ale nie przeszkadza mi to Wink bardzo wygodne, ogólnie strzał w dychę.

Juz wiem że na rolki sie nie nadadzą tak ze jak stopnieje śnieg bede sie rozglądał za jakimiś dokanałowymi ze stelażem na całe ucho Emotka_2755
Odpowiedz
Andrzejoff - spróbuj na czapkę z daszkiem, mi nie spadały Big Grin (tudzież pod kask - blacha pałąka jest dość elastyczna)

Odpowiedz
(11-14-2014, 08:24 PM)Andrzejoff napisał(a): Juz wiem że na rolki sie nie nadadzą

nadają się na rolki, rower, do biegania i na siłownię, bez obaw Smile
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Mi też raczej nigdy nie spadały chyba, że z tą blokadką poluzowaną
Odpowiedz
Panowie: Jakieś proste i tanie zamknięte słuchawki. Cel: odcięcie bębniarzowi dźwięków własnej perkusji, aby słyszał metronom i podkład jak najlepiej.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości