[sprzedam] Kolumna Ampeg PR-1528HE
Mam na sprzedaż dość ciekawą paczkę- Ampeg PR1528HE. Internet mi powiedział, że wraz z paczką PR-1832HE stanowiła serię-sygnaturę Victora Wootena i Steve'a Baileya. Jej głośniki to: 15", 2x8" i 3/4" horn. Ma 400 W RMS na 4 ohmach. Ma 2 gniazda speakon, 3 jacki i może pracować w trybie bi-amp, choć nie bardzo wiem, jak to wszystko wtedy popodłączać. W mojej opinii ciężka w hvj, ale na szczęście ma kółka, a gdy na Twej drodze pojawią się schody, to poproś kumpla i na luzie ją przeniesiecie- ma 2 uchwyty po bokach. Brzmieniem pozytywnie mnie zaskoczyła- jest ono pełne, fajne i okrągłe, ale nie ma Ampegowego "mułu", tak mi się przynajmniej wydaje.
Jeśli chcesz obejrzeć, ograć, odebrać- zapraszam do Bydgoszczy. W niedalekiej przyszłości będę mieszkał w Warszawie, kolumnę mogę tam przywieźć. Nie planowałem tej krowy wysyłać, ale jeśli ktoś będzie nalegał, to może się ugnę Wink
Strzelam, że mogę ją sobie cenić na 1900 zł, ale jeśli uważasz, że popierdoliło mnie z tą ceną, to śmiało mi to wygarnij, bo nigdy nie widziałem tej paki na polskim rynku.

[Obrazek: 2sah6ra.jpg]

Mam więcej zdjęć- jak poprosisz, to Ci prześlę ;D

U poprzedniego właściciela paczka miała dożywocie. Targowałem się jak stary Żyd i pewnie w ogóle bym jej nie kupił, gdyby nie groziła mu wizja mieszkania pod mostem (wtf Emotka_2497 ). U mnie absolutne dożywocie. Brzmi niesamowicie, dokładnie takiego soundu szukałem. Teraz szukam 2,1k, ale tyle chyba nie znajdę, więc może być 1,9.
up
up
up
up
up
up
up
up
up, nowa cena
nowa cena
up
up