Głosowania, czyli pochwal się liczbą znajomych.
Ziomy! Wątek żebraczo-informacyjny. Paka pozwolił. BA! Kazał!

Startujemy, zespół HOA do http://ostrock.prv.pl/.

Zapoznajcie się, proszę, z zespołami biorącymi udział i kliknijcie.

dzięki.

Emotka_2755
Odpowiedz
bojan... ale miałem problem z głosowaniem... Undecided czemu? bo Concrete znam od podszewki i nie raz z nimi piłem Tongue

Nikomu nie mów...że głos poszedł na HOA Big Grin
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
głodownia jest spoko mryellow zostaw tak,

głos poszedł Wink
Emotka_1864
Odpowiedz
poszło
Odpowiedz
poszło Emotka_2755
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
tak dla podmiany POJECHAŁO! mrgreen
Odpowiedz
Ja już pisałem w mordce - zagłosowałem nawet 2 razy Emotka_2755
Odpowiedz
zastanawiałem się o co chodzi z tym tematem Big Grin ogólnie trochę lipa może być jeśli kilka osób z różnych kapel będzie startowało w tym samym konkursie Wink
Odpowiedz
Done! mrgreen
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
Gracias gracias gracias.

Tak w ogóle to nieswojo się czuję prosząc o głosy, liczę, że wiecie na co głosujecie :-)
dzięki.
Emotka_2755
Odpowiedz
Ofkorz Wink

Poszło... Narazie 19 persent, ale jak wpadną forumisie, to notowania wzrosną Emotka_2497
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
a mnie dziwi co tak mało kurwa
w mordce to pierdolą post za postem mrgreen

głosować kurwa, raus!
Odpowiedz
Umieralnia powinno być mryellow
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
Odpowiedz
Poszło dwa razy Smile
Emotka_2755
Odpowiedz
poszło
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości