Tajna Melina of Spector B-hood
Jeśli 18V, to jakaś wskazówka - to 2x40J albo 2x40P lub wymieszać. Albo przejść na pasyw (SD NYC Passive Phase II, lub Nordstrand DC lub Kent Armstrong Claymore).
Odpowiedz
Panowie. Lepiej kupić nowego Legenda 5 Custom (2k), czy dozbierać i polować na Euro 5?
[Obrazek: XUKeGm.gif]
Odpowiedz
Zdecydowanie Euro 5. Niegłupim pomysłem "zamiast" będzie też Rebop. Legend - na pewno nie.
Odpowiedz
A jak teraz cenowo jest z piątkami Euro/Rebop? Smile
Ed: Doszukałem się Rebopa 5 za 4650 zł (po przeliczeniu z USD). To jest dwa razy nowy Legend :/
Odpowiedz
słowo klucz - używka
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Nówki po ponad 5 stoją...
Odpowiedz
żeby kupić tanio to trzeba "polować"

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
To się będę starał Tongue Jest szansa dorwac takiego poniżej 3k?
Odpowiedz
(12-10-2014, 11:34 AM)raku napisał(a): To się będę starał Tongue Jest szansa dorwac takiego poniżej 3k?
Tak. Nawet jeden wisi na OLXie za 2700zł.

/edit
a co tam, nawet linka wrzucę:
http://olx.pl/oferta/gitara-basowa-spect...751258059a
Może forumisie będą w stanie coś podpowiedzieć, bo ja na specach ni chu chu.
Odpowiedz
ładny kolor.. DLX ma chyba klonowy top

Odpowiedz
Kolor spoko Smile Odkurzyć, naklejke zdjąć i założyć gałkę od potka i pięknie Big Grin
Odpowiedz
i wywalić preamp Big Grin

Odpowiedz
Ale na pasyw, czy zmienić? Tongue
Odpowiedz
Zalecam potencjometr Push-pull do przełączania aktyw-pasyw I może na 18V. Są momenty kiedy ten preamp wręcz musi być użyty, chyba że bas ma wyglądać jak Spector a brzmieć inaczej.
Odpowiedz
IMHO pozbycie się preampu nie pozbawia Spectora własnego charakteru, aczkolwiek rozłączany preamp jest dobrą opcją dla niezdecydowanych Emotka_2755

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości