Liczba postów: 2326
Liczba wątków: 45
Reputacja:
10
Miśki. Jakiś niedrogi aparat foto, który w miarę łapie mikrofonem próbę? Powiedzmy do 450zł. Żeby lepiej niż z telefona było słychać co się gra. Żeby przy okazji nagrać jakiś koncert.
Liczba postów: 360
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
W tej cenie kupisz Zoom Q2 HD. Mam, używam i daje radę.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115
www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl - zespół na Twoje wesele
Liczba postów: 2326
Liczba wątków: 45
Reputacja:
10
A sprawdzi się też jako klasyczny aparat? Wiem szukam czegoś do wszystkiego...
Liczba postów: 360
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Jako aparat raczej nie. Chyba, że będziesz wycinał pojedyncze klatki z filmu ale to trochę mało praktyczne.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115
www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl - zespół na Twoje wesele
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Panowie i panie krótka piłka: h2n czy h1? 90% zastosowań to nagrywanie prób i ćwiczeń pozostałe 10% przy rejestracji video. Warto dopłacać do h2n czy lepiej zaoszczędzoną kasę wtdać na coś innego?
Liczba postów: 12302
Liczba wątków: 44
Reputacja:
4
H1, zdecydowanie. Jakość nagrań bardzo fajna!
Takie tam granie.
Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Testował ktoś jakieś dodatkowe mikrofony do iPhone'a? Chodzi mi tylko o nagrywanie prób w lepszej jakości.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Audio Tools z modułem Smaart. Używam tego głównie do strojenia systemu nagłośnieniowego ponieważ oprócz grania pracuje jako realizator nagłośnienia.
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Z preampem uźywam mikrofonu RTA od DBX'a, natomiast na szybkie sztuki tego małego.
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Tascam DP-008 EX, miał ktoś z Was może do czynienia z tym urządzeniem? Wg instrukcji dwa wejścia na mikrofony i dodatkowo jakieś wbudowane ale nagrywa tylko 2 ślady jednocześnie z tego co zrozumiałem, da się to jakoś obejść? Ideałem byłaby możliwość wpięcia 4 mikrofonów jednocześnie ale taki np. zoom h4n jest sporo droższy a używek nie widać.. Mamy możliwość kupna tego tascama za 5 stów i zastanawiamy się z zespołem czy warto? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
http://tascam.com/content/downloads/prod..._om_va.pdf
"Portable 8-track recorder that can record 2 tracks simultaneously and play back 8 tracks"
...więc nagrasz tylko 2 ścieżki jednocześnie, jeśli nie musi być to obowiązkowo samodzielne urządzenie to za taką kasę poszukaj lepiej używanego Alesisa Multimix USB 2.0 lub FireWire...
Ibanez Roadstar II --> Ampeg SVT-III / SVT-200T --> Ampeg SVT-410HE
/pozostało nauczyć się na tym grać/