Liczba postów: 583
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Dziękówka za słowo i wysłuchanie
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości!
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl
Liczba postów: 9539
Liczba wątków: 16
Reputacja:
3
maRcin, świetne!
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
DePtak : Właśnie pokazał ile brzmienia siedzi w palcach. Zaraz po tym wykonie włączył mi się jakiś gość na jazzie nie do słuchania przez brak artykulacji.
Także panie DePtak keep on the good job...i kup precla
maRcin: Świetny pattern wyjściowy ładnie zachodzący na z taktu na takt. Mega równy time i artykulacja do pozazdroszczenia. Wprawdzie ja bym tam inaczej z solo zadziałał, ale na pewno nie brzmiałoby to w 10% tak pro jak u Ciebie. Szacunek.
PS Piękne wiosło.
Liczba postów: 8904
Liczba wątków: 52
Reputacja:
9
DePtak, Marcin: Fajnie zagrane, brzmienie w rękach jest 
Motyx: Dobra muza 
HubertDRI: Jest moc
Reputacja:
0
01-28-2015, 11:12 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-28-2015, 11:16 AM przez maRcin.)
(01-28-2015, 10:27 AM)yarzenioova napisał(a): maRcin: Świetny pattern wyjściowy ładnie zachodzący na z taktu na takt. Mega równy time i artykulacja do pozazdroszczenia. Wprawdzie ja bym tam inaczej z solo zadziałał, ale na pewno nie brzmiałoby to w 10% tak pro jak u Ciebie. Szacunek.
PS Piękne wiosło. Na solo w rzeczy samej miałem najmniej pomysłu. Myślałem , że nikt nie odkryje , heheee
A wiosło -uuuu, oj tak. Gra i wygląda, chociaż nie wiadomo co to jest ... i ma pikapy EMG HZ, czyli najtańsze
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości!
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
myk
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
koncert.
no i przy okazji basstardometer mój nowy.
https://www.youtube.com/watch?v=13WtlyK0-_g
Sadowsky Club #99, Wal Bass Club #95
Wal MkI 4str (1987), Wal MkII 5str (2013), Sadowsky Vintage NYC 4str (2013), Ampeg SVT 2-PRO, Ampeg SVT 4-PRO, 8x10, 4x10 HLF, PR 4x10 HLF.
MOGAMI Cables mogami.pl – profesjonalne przewody audio - mogami.pl, Rali Design Guitar Straps
Liczba postów: 4306
Liczba wątków: 21
Reputacja:
9
(01-28-2015, 09:41 PM)Ziombas napisał(a): myk 
Zgrabnie ugrane
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Dzięki za dobre słowo bassbrothers!
Liczba postów: 9539
Liczba wątków: 16
Reputacja:
3
zrobiłem dziś w godzinę takie coś, triplety koślawo (bas mi się rozregulował i struny stare, przydałby mi się setup), i ten zawijas na koniec "zwrotki" wzięty z dupy, ale perfekcjonistą to ja nie jestem i nie chciało mi się dłużej przy tym dłubać 
bas wpięty w zooma b3, klawisz z mininovy
https://soundcloud.com/7michal7/funkypoop
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Liczba postów: 3015
Liczba wątków: 21
Reputacja:
10
(02-08-2015, 01:15 PM)zwinny napisał(a): zrobiłem dziś w godzinę takie coś, triplety koślawo (bas mi się rozregulował i struny stare, przydałby mi się setup), i ten zawijas na koniec "zwrotki" wzięty z dupy, ale perfekcjonistą to ja nie jestem i nie chciało mi się dłużej przy tym dłubać 
Nie będzie to słynne epokowe i legendarne nagranie, bo użyłeś zooma B3 i klawisza mininovy, ale bardzo mi się podoba.
Zagrane tak że buja, fajnie się to brzmienie "ciągnie", dawno nie słyszałem równie przyjemnego slapu.
Liczba postów: 2181
Liczba wątków: 10
Reputacja:
3
(02-08-2015, 01:15 PM)zwinny napisał(a): zrobiłem dziś w godzinę takie coś, triplety koślawo (bas mi się rozregulował i struny stare, przydałby mi się setup), i ten zawijas na koniec "zwrotki" wzięty z dupy, ale perfekcjonistą to ja nie jestem i nie chciało mi się dłużej przy tym dłubać 
dobra nuta do windy!
Reputacja:
0
W zespole, w którym gram na basie, postanowiono nagrać cover pana Macci. Poleca się uwadze niski sub od ukulele basowego i wyborne smaczki kolegi pianisty.
Liczba postów: 258
Liczba wątków: 6
Reputacja:
1
(02-13-2015, 10:37 AM)maRcin napisał(a): W zespole, w którym gram na basie, postanowiono nagrać cover pana Macci. Poleca się uwadze niski sub od ukulele basowego i wyborne smaczki kolegi pianisty.
Piękne, wokal nawet bardziej aksamitny niż u tego bitlesa, wykorzystam dzisiaj w celu uwiedzenia żony (własnej osobistej, jakby co  )
szybko, głośno i nierówno
Liczba postów: 679
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
a, tu też wrzucę:
Nowy wokalista, gitarzysta i nowy numer tym razem po angielsku.
Nowa płyta ukaże się już niedługo(mam nadzieję).
GAMATR - Superhalo 2015
|