G&L B-HOOD
Pamiętajcie, że Pedno skręca w basach górkę do nagrania często. Dla Marcina bas ma być basowy.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Burn gratulacje!
Odpowiedz
Pamiętamy ["]
Europejski standard.
Odpowiedz
:/
Gryf mi się wygiął znoooowu na L2500
Klon ptasi to klątwa.
OO==++
Odpowiedz
Ja w moim USA z klonem zwykłym po kupnie od razu musiałem go wysłać do równania podstrunnicy i zmiany progów. Tam coś źle zaprojektowane jest, taka wielka kieszeń chyba mocno ogranicza pracę pręta.

Co prawda jak mi go zrobili to był w chuj wygodny i wszystko było git no ale jednak nie powinno to mieć miejsca.

Ptasi to swoją drogą - ja basu z takim gryfem nie kupię.
Odpowiedz
G&L robi tez gryfy quartersawn, gdzie problem "śmigła" nie powinien występować..
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Mhm Smile
Odpowiedz
to samo zdjęcie już drugi raz dzisiaj, ale co tam Tongue
[Obrazek: DSC_0740.JPG]

GiL na flatach EB 0.45-100, troszkie blado wyszedł na zdjęciach, w rzeczywistości jest duzo bardziej opalony, jak przystało na rodowitego indonezyjczyka ;D
dostane numerek?
Odpowiedz
Genialny bas....
[Obrazek: b6737100ac14d7d2gen.jpg]
Odpowiedz
Chcę.
Odpowiedz
Jeszcze brzydszy niż mój Wink

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Ojciec ma 2 takie Wink bardzo fajne basiki
Odpowiedz
Tak brzydki, że aż ładny.
Odpowiedz
Dokładnie, mój do tego z czarnom płytkom Wink
Ale natural bardziej oldschoolowo wygląda niż tobacco na mahaniu Big Grin

Odpowiedz
1981...bez bateryjki...musimy porównać z Twoim Burn jak gadają oba na neckowym pickupie....mam wrażenie że ten jest jaśniejszy w brzmieniu..chyba się zapiszę do bractwa GL..pierwszy bas ,w którym nie przeszkadza mi brak bridżowego przetwornika Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości