[sprzedam] Ashdown ABM 500 EVOIII, NoisyBox 6 x 10' SICA
Cześć,

Powracam do tematu sprzedaży swojego sprzętu nagłośnieniowego.

1) Paczka basowa Noisy Box 6 x 10'
Mam do sprzedania paczkę basową w wersji custom (łącznie z logo) wykonaną przez NoisyBox. Jestem jej pierwszym właścicielem. Paczka była wykonana na przełomie 2008/2009 roku.
Jest to 6 x 10' na głośnikach neodymowych 10` SICA Z006900 oraz 1` SICA Z009450 +(horn regulowany potencjometrem).

1500W (poradzi sobie bez problemu z mocniejszymi headami), 6 Ohm.
Wymiary paczki 100x60x38cm, waga tylko 35 kg (spokojnie jedna osoba może ją przenieść).
Dodatkowo: czarne wykończenie, kółka ułatwiające przenoszenie paki.

Paczka jest w bardzo dobrym stanie technicznym, wizualnie bardzo dobrym - (normalne ślady użytkowania + na grillu na wysokości dolnych głośników jest trochę rdzy, widoczne na zdjęciu).
Pięknie masuje plecy na koncertach, ogromny zapas mocy. Bardzo często w mniejszych klubach (np. Piwnica pod Harendą) grałem na niej bez przodów - wystarczało w pełni.

Grałem na niej koncerty, próby i zawsze byłem z niej zadowolony. Sprzedaję tylko dlatego, że potrzebuje czegoś mniejszego co mógłbym wstawić do mieszkania (4 piętro bez windy...). No i nie potrzebuję już (mam nadzieję) tak dużej paki na koncerty.

2) Head basowy Ashdown ABM EVO 500 III
Na sprzedaż też head Ashdown ABM 500 EVO III. Jeśli dobrze czytam serial no. to z 2007 roku. Kupiłem go w 2009 roku, jestem drugim właścicielem.
Head w stanie bardzo dobrym, w 2014 roku był na przeglądzie w guitar help w Warszawie. Wymieniono trzeszczące potencjometry. Rok wcześniej wymieniana była lampa na preampie.
Specyfikacja na stronie producenta: http://ashdownmusic.com/products/1/Bass-...0-EVO-III/

Cena jaka mnie interesuje to:
1900 zł za paczkę NOISY BOX.
1600 zł za head Ashdown ABM 500 EVO III.

Jesli ktoś zdecyduje się na komplet to dorzucę dobry kabel head -> paka oraz rabat.

Zachęcam do przetestowania.
Z racji na gabaryty preferuje odbiór osobisty w Warszawie.

W razie pytań śmiało pisz.

Poniżej fotki.
[Obrazek: ALL01.JPG]
[Obrazek: ALL02.JPG]
[Obrazek: ALL03.JPG]
[Obrazek: ALL04.JPG]
[Obrazek: ALL05.JPG]
[Obrazek: ALL06.JPG]
[Obrazek: ALL07.JPG]
[Obrazek: ALL08.JPG]
[Obrazek: Head01.JPG]
[Obrazek: Head02.JPG]