Przykłady zajebistego brzmienia basu
(05-10-2015, 08:21 AM)zakwas napisał(a):
(05-09-2015, 01:22 PM)miklo napisał(a): FraNekkiMono?

Fat Nelly Mamily.
Free Ninja Mojitos
Odpowiedz

...gdy fusion jazzowy kwatret zakochuje się w punk rocku a.d. 1980 Cool
Odpowiedz
Fiku Napatyku Miku

pinopretzel

mam stara puszkę Tchibo teściowa nie żyje a mąż ją pamięta od zawsze

Jak mówi stare rumuńskie przysłowie : "Gdy Ktoś Ci przerwie bój, to Go skaratuj!"

Odpowiedz
brzmi nawet nagrywane komórką

Odpowiedz
Nie.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
abc123: nie.
Wpadnij do mnie, to posłuchasz jak brzmi Ampeg Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
e tam sie czepiacie ;]
Odpowiedz
Brzmiałoby lepiej, gdyby autor nagrania umiał grać Tongue
Odpowiedz
No pan grać nie umi,ale słychać że to możliwe dobry bas jest.All in all,dobry basista to taki,który potrafi grać świetnie ale decyduje się tego nie okazywać.
Odpowiedz
Stare kiepskie nagranie, ale takiego SR uwielbiam

No i bez płytki wygląda zajebiście. Aż myślałem w pierwszej chwili, że to G&L ;-)
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Jakie równe soloTongue
Odpowiedz
Panie. Bluesowy basista kolorowy sprzed prawie 40 lat. On gruwi Tongue Mi się podoba w sumie Smile

EDYTA: Posłuchałem jeszcze raz. Zajebiste jest.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Nie umiesz słuchać,sprawdź czy nie masz jednego ucha krzywo?Nie dostałeś szrapnelem z wenge pod żebro na wojnie?Agrest Ci nie wyrósł na powiece?
W temacie ja odkąd pamiętam uwielbiam to brzmienie
Odpowiedz
(05-19-2015, 06:31 PM)yarzenioova napisał(a): Nie umiesz słuchać,sprawdź czy nie masz jednego ucha krzywo?Nie dostałeś szrapnelem z wenge pod żebro na wojnie?Agrest Ci nie wyrósł na powiece?
W temacie ja odkąd pamiętam uwielbiam to brzmienie

Grałem kiedyś na Kani 6 neck thru na bartoliniaczach która brzmiała identycznie. Była wtedy do sprzedania za 3,5K. Do dziś pluję sobie w brodę mimo iż była brzydka jak cholera.
EDIT:Z Aguilarem wywracała flaki, a nogawki furczały jak popierdolone.
Odpowiedz
Jesteś naocznym przykładem na jedynie marketingowy aspekt metodologii "dozbieraj".
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 207 gości