ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
Cytat:Cena kup teraz jest tylko opcja dla tych którzy nie chcą się bawić w licytację i ta cena mnie w zupełności zadowoli z faktu, że bardzo mi się spieszy

Dobre, dobre mrgreen
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
No jak tak można ja się pytam? Undecided Do tego "Piękny skórzany pokrowiec" Big Grin Koło pięknego to to nie stało Big Grin
Odpowiedz
Koło skórzanego pewnie też nie Wink
Odpowiedz
(10-12-2010, 06:41 AM)Krzysztof napisał(a): http://allegro.pl/gitara-basowa-fender-p...80525.html
mrgreen

qrwa... jak ja nie lubię takich ludzi Exclamation Exclamation Emotka_2935

że też nie ma na nich siły, takich oszustów to od razu powinni karać Emotka_3014 Zjoby

Bezczelność, dwa konta, ta sama miejscowość, na dodatek cena... Emotka_2504
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Też zgłosiłem, ale czy to coś da????
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
Trochę ludzi już zgłaszało tę gitarę, ale co allegro po tym... Pisałem w sprawie kilku gitar, ale to wcale nie znaczy, że do kogoś to dociera.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(10-12-2010, 07:01 AM)barabas napisał(a): Napisałem pytanie z prośbą o nr. seryjne. Zobaczymy czy ten sprzedawca też okaże się znawcą. Zgłaszamy mrgreen

Dziś pytanie, dziś odpowiedź:

"niestety tutaj nie pomogę, ponieważ poprzedni właściciel ją odnawiał i usunął tabliczkę z numerem seryjnym i jej nie przykręcił z powrotemWink"

No...mrgreen
[Obrazek: uncle_sam.jpg]
A czy Ty nie zapomniałeś przykręcić swojej tabliczki z numerem seryjnym?!mrgreen
Odpowiedz
co za gosc Big Grin jakbym mial blisko to chyba bym sie do niego pofatygowal na Pakościanskie Sprzetu Testowanie. kolo krotoszyna to jest, sero moglbys tam zajrzec Wink

edit; jednak to nie ten krotoszyn , nie wiedzialem ze tyle ich narobili teraz Wink
Odpowiedz
Ktoś w ogóle do gościa pisał?
Odpowiedz
(10-12-2010, 04:06 PM)Andrzejoff napisał(a): co za gosc Big Grin jakbym mial blisko to chyba bym sie do niego pofatygowal na Pakościanskie Sprzetu Testowanie. kolo krotoszyna to jest, sero moglbys tam zajrzec Wink

edit; jednak to nie ten krotoszyn , nie wiedzialem ze tyle ich narobili teraz Wink

te, te - synek! mrpink
Odpowiedz
(10-12-2010, 04:46 PM)mazdah napisał(a): Ktoś w ogóle do gościa pisał?

Ja pisałem, zaprośiłem nawet do przedstawienia swojego poglądu i wyjaśnienia sprawy tu na forum. Niestety młodzieniec stwierdził swoje niezaprzeczalne argumenty czyt. BO TAK!

Odpowiedz
Napisałem i ja. Naprawdę kulturalnego maila z prośbą o zdjęcie aukcji z allegro i po 15 minutach dostałem maila z kulturalną odpowiedzią, z przeprosinami i informacją, że aukcja zniknęła już z allegroWink

http://allegro.pl/show_item.php?item=1271080525

Odpowiedz
Dawaj tego maila... albo oficjalnie albo na PW... bardzo jestem ciekaw jak tego dokonałeś bo na mojego maila nic nie odpowiedział Smile
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
SUVV poszło PW Wink
Odpowiedz
(10-13-2010, 08:46 PM)SUVV napisał(a): bardzo jestem ciekaw jak tego dokonałeś bo na mojego maila nic nie odpowiedział Smile

Jak miałbyś tatę o takim nazwisku jak barabarabas... mrpink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości