Restauracja Gitar
(08-17-2015, 10:24 AM)citizenkane napisał(a):
(08-17-2015, 09:15 AM)Basstard napisał(a): O, ta Yamaszka to ona fajna jest. Dobrze, że tak szpetna z dechy, bo znów bym się frustrował, że nie mam kasy Tongue

Ładna ta Yamaszka!

Nie jestem zasadniczo fanem innych kształtów niż precel i jazz ale ta yamaha ma coś w sobie że jak tylko u Mateusza pojawił sie pierwszy egzemplarz to wpadł mi w oko. Jeszcze jakby miała główkę 2+ 2 :0
Odpowiedz
Yamaszka świetna. Brzmi serio fajowo. No i mi się podoba Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Świetny precel,słychać że ma tonę naturalnej góry z klonu.Jak mu tam gdzieś więcej basu dałeś to brzmiał bardzo rasowo,fajny crunch i super pod palcyma brzmi.Brałbym,jakbym właśnie nie wydawał równowartości dwóch Wali.Pewnie sprzeda się migiem.

PS Trochę straszne jest to, że tyle precli mi się podoba.Dzieci już nawet nie wiedzą co to jest precel, bo kojarzą je przeze mnie tylko z basówkami.Ogółem jest źle.Wink Sorki za dygresje
Odpowiedz
http://brzmienie.eu/ampeg-svt-cl/

O tym jak mocownie lampy na sprężynach może zepsuć wzmacniacz.

Odpowiedz
W moim Fenderze miałem podkładki amortyzujące pod mocowaniami.
W tym konkretnym przypadku wygląda mi to na zbyt mocno ściśnięte mocowania w miejscu sprężyn, które je dociągają. Ktoś przeoczył taką pierdołę i ma kłopot.
Odpowiedz

Odpowiedz
Fajowy ten jazz bass ostatni. Dobrze, że nie mam kasy, bo bym już jechał Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Tak oglądam i dochodzę do wniosku, że najbardziej mi się tu podoba stack Acoustica slina
Odpowiedz
miałem GAS na Acu22o zanim to było modne Wink
A Jazz fajowy. Czasem tęsknię za swoim, ale potem gram na G&Lu Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(09-27-2015, 02:43 PM)DzRTR napisał(a): Tak oglądam i dochodzę do wniosku, że najbardziej mi się tu podoba stack Acoustica slina

możliwe, że będę sprzedawał swojego 220 Tongue
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Chyba sie zerwe z pracy i podjade po tego jazza w zestawie razem z acoustikiem.Wink
A tak powaznie to kawal fajnosci,dawno mi sie zaden budzetowy jazz brzmieniowo tak nie podobal.
Odpowiedz
Budżetowe to są meksyki - to rasowy Japoniec.
Odpowiedz
Budżetowy czyli do 3K. Wszystkie moje są poniżej 2K Wink
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Źle oj źle się Igor wyraził.Budżetowe jazzy Fendera,umówmy się, że nie kosztują tyle co nowy Fender USA non standard i nie 72 albo 82.
Nie umniejszam wartości Fenderom MIJ,Mateusz już im narobił taką markę, że trudno narzekać.
Wprowadzamy widzę nową nomenklaturę: rasowy japoniec,budżetowy meksyk i przeciętny nowy USA;D
Odpowiedz
Chyba jeden miał na myśli cenę dla użytkownika końcowego, a drugi koszty produkcji Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości