Chmielowski Basses
Moj dom przypomina lodz podwodna...A zbliza sie nastepny huragan "Nicole".

(10-06-2016, 07:39 AM)Errdil napisał(a): Czy z drugim transportem bedzie też opcja czwórki 2+2 z dechą jak ten biały obrzyn?
Bedzie
(10-06-2016, 02:55 PM)Sugarocker napisał(a): Mozesz zapodac jakies zdjecia tych drewien? tej odchylonej glowki?
Te korpusy JB to beda kopie Fendera, czy te smuklejsze, Twoje?
sa rozne grubosci korpusow. To nie jest idealna kopia fendka ale Warmoth tez idealow nie robi. 
[Obrazek: P_20150322_101611_zpstxjmfdnh.jpg]
To jest podstrunnica cumaru

[Obrazek: Imagen%20015_zpsuhowrldl.jpg]
To jest podstrunnica Ipe. czasami uzywa sie tego drewna jako substytutu hebanu.
(10-06-2016, 08:32 PM)Drobny napisał(a): no to może domknę tą listę czwórkowych jazzów
ale pytanie, jaka szansa na układ PJ, korpus z pickguardem i blachą jak standart, gryf klon, podstrunnica klon, korpus z czegoś co brzmiało by jak jesion. kolor biały, wszystko w połysku, bez udziwnień (oprócz układu PJ ; )

PJ idzie jak najbardziej.
Odpowiedz
Zenku, jak Ty tam sobie dajesz radę? Nieprzychylna ta strefa klimatyczna. Trzymaj się tam! Daj znać, jak się uspokoi Wink
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
A klonowa podstrunnica, ale oczkowy klon - ile doplaty, jesli jest taka mozliwosc?
Odpowiedz
Myślę, że Zenek może powoli wprowadzać ankietę/formularz. Wtedy wszystkiego się dowiemy.

Odpowiedz
A ja właśnie spojrzałem w ten dokument Google i zorientowałem się, że do drugiej transzy może nie dojść z uwagi na mniejszą liczbę chętnych. :-|
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(10-07-2016, 03:51 PM)zwinny napisał(a): A ja właśnie spojrzałem w ten dokument Google i zorientowałem się, że do drugiej transzy może nie dojść z uwagi na mniejszą liczbę chętnych. :-|

Ja naliczyłem 9 wioseł ale  ktoś sie może faktycznie rozmyślić, choć liczę na to, że po pierwszym sorcie znajdzie sie jeszcze więcej chętnych Big Grin
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
Mamy jeszcze czas . Tak przypierdolilo , ze wszystko jest teraz mokre , prawie 300 osob zginelo. Cale szczescie sezon huraganow sie konczy....
Odpowiedz
O kurde. 300 ofiar na samej Dominikanie?
Odpowiedz
(10-06-2016, 07:39 AM)Errdil napisał(a): Czy z drugim transportem bedzie też opcja czwórki 2+2 z dechą jak ten biały obrzyn?

Ja też się dołączam z fretlessem w takim właśnie kształcie! I obrzyn też, z progamy Big Grin

(10-07-2016, 07:15 PM)Zenek Spawacz napisał(a): Mamy jeszcze czas . Tak przypierdolilo , ze wszystko jest teraz mokre , prawie 300 osob zginelo. Cale szczescie sezon huraganow sie konczy....

Ajjj, grubo Sad
Odpowiedz
(10-09-2016, 09:44 AM)Basstard napisał(a):

Ja też się dołączam z fretlessem w takim właśnie kształcie! I obrzyn też, z progamy Big Grin

Natural czy jakis kolor?
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
Poczekam na informacje o oczkowym klonie i koszcie takiej podstrunnicy, bo na ta chwile te tutaj mi nie odpowiadaja.
Odpowiedz
... mrgreen
Odpowiedz
Nie mam klonu oczkowego niestety. Rozgladalem sie i ewentualne sprowadzenie takowego rozsadzi finansowo basowke , mowiac krotko , ta opcja nie wchodzi w gre.
Odpowiedz
(10-09-2016, 11:19 AM)Errdil napisał(a):
(10-09-2016, 09:44 AM)Basstard napisał(a):

Natural czy jakis kolor?

Fretless natural, lakierowany bezbarwnym. Obrzyn nie wiem, może przejrzysty ciemnozielony? A może na odwrót? Wink Jest jeszcze trochę czasu do namysłu.
Odpowiedz
Dobra, to kiedy możemy liczyć na formularze, Zenku?

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości