Lutnictwo
[Obrazek: VqNSt9S.jpg]

Mały update, gryf po wstępnym frezowaniu oraz z podstrunnicą, niemalże gotowy do klejenia.  Smile

[Obrazek: OPVbEy2.jpg]
Rickenbacker 4003 | Rickenbacker 360 | Wal Mk I copy | Hofner 500/1 | Bass VI | Epiphone EB0

Hammond L100 | Leslie 760

'69 Fender Bassman 50 | '69 Zelmer 100 | '67 Sunn Sonic

'73 Fender Bassman Ten | 70s Fender Twin Reverb | Vox AC30
Odpowiedz
Bass of the Week: Jerzy Drozd Soul IV “Matisse”

straszna padaczka z wyglądu...

Odpowiedz
[Obrazek: Fodera-Masterbuilt-Kestrel-Bass-Body-620x827.jpg?x43795]

Wyglada teraz jak te basy tego chinola za 200 dolarow.
Odpowiedz
[Obrazek: xQjj82W.jpg]

[Obrazek: ekVwvI7.jpg]

Podstrunnica przylepiona, przymiarka kluczy. Kolejny krok, to profil szyjki, poszukiwanie tego najwygodniejszego. Smile
Rickenbacker 4003 | Rickenbacker 360 | Wal Mk I copy | Hofner 500/1 | Bass VI | Epiphone EB0

Odpowiedz
Fajnie!
Odpowiedz
Dude! Jestem pod wrażeniem! Big Grin

Odpowiedz
(10-19-2016, 05:58 PM)Sugarocker napisał(a): Wyglada teraz jak te basy tego chinola za 200 dolarow.

Handel ludźmi jest chyba u nas nielegalny...
Odpowiedz
Panowie, ktoś w stolycy wymieni mi siodełko w dżezie na mosiężne, sprawnie i bez żadnego narzekania, że zarobiony jest?
Droga taka usługa jest?
Odpowiedz
50-200zł
ja nie mam czasuBig Grin
Odpowiedz
(12-11-2016, 12:08 PM)szymam napisał(a): Panowie, ktoś w stolycy wymieni mi siodełko w dżezie na mosiężne, sprawnie i bez żadnego narzekania, że zarobiony jest?
Droga taka usługa jest?

One and only Mulat from Raszyn!

Odpowiedz
(12-11-2016, 12:08 PM)szymam napisał(a): Panowie, ktoś w stolycy wymieni mi siodełko w dżezie na mosiężne, sprawnie i bez żadnego narzekania, że zarobiony jest?
Droga taka usługa jest?

Bodaj 6 dych u Adama z Silent Scream.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(12-11-2016, 09:22 PM)bratekr napisał(a):
Droga taka usługa jest?

Bodaj 6 dych u Adama z Silent Scream.

Dziękować!
Odpowiedz
Lux.
Mi zrobili bodaj w trzy dni, a zarobieni byli (miało być w dwa, ale przeprosił). Chyba tak było, bo to dawno było. Siodełko jeszcze się trzyma Big Grin.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
[Obrazek: lT0en6r.jpg]

Pierwsze próby konturów na warstwie mahoniu. Ze względu na brak dokładnych danych, zaczęliśmy od fenderowskiego korpusu i korektami został przekształcony na odpowiedni. Smile

Odpowiedz
Robienie konturow na desce to blad ktory sie moze zemscic. Plan robi sie na brystolu w skali 1:1 i poprawia gumka. Jezeli chcesz miec dokladna kopie wydrukuj zdjecie wala jak najbardziej z przodu i znajac wymiary miedzy progami mozesz odtworzyc jego forme idealnie .
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości