Restauracja Gitar
Moim zdaniem i wedle mojego gustu relic to coś w rodzaju symulowanego dźwięku silnika lecącego z głośników w niektórych nowych samochodach.
Odpowiedz
(03-16-2017, 05:53 PM)Basstard napisał(a): Moim zdaniem i wedle mojego gustu relic to coś w rodzaju symulowanego dźwięku silnika lecącego z głośników w niektórych nowych samochodach.

Emotka_2755
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
Z drugiej strony: ktoś ma skatowanego JB z 1410, którym pokonał Ulryka, ale niekoniecznie chce go brać na tura po jakimś kraju III świata. No to co? Relic?
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Będzie coś z leworęcznych PB, Boxerów, T-Birdów ?
Lub cokolwiek leworęcznego ? Smile
Odpowiedz
Unikam raczejSad Pare razy próbowałem i wisiało w nieskończoność. Naucz sie grać normalnie behehehhe
Odpowiedz
Na zamówienie ale całość płaci przed całą procedurą ściągnięcia i restauracji mrgreen
Odpowiedz
(03-16-2017, 08:14 PM)Mateusz napisał(a): Unikam raczejSad Pare razy próbowałem i wisiało w nieskończoność. Naucz sie grać normalnie behehehhe

behehehhe nie umiem normalnie...

Szkoda, chciałbym łyknąć w tym roku jakieś dwa fajne wynalazki.
Odpowiedz
Właśnie czy w ogóle Mateuszu wchodzi w grę "zamówienie" wiosła? Np. że potrzebny jest precel fretless i daje Ci kasę na niego, a Ty ogarniasz sprowadzenie itp. ? Czy jedynie to co sami trafiacie? Smile Pytam tak na przyszłość.
OMG
Odpowiedz
albo jakiś lewus na zamówienie? Chodzi mi po głowie nowe wiosło ale ciężko coś sensownego znaleźć.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
Unikam sprowadzania na zamówienie bo może to rodzić problemy "a co jak dojdzie bubel". Albo biore to na klate i jestem w plecy z basem który ciężko sprzedać i do tego bubel, albo ktoś musi to kupić i niesmak pozostajeWink.
Odpowiedz
A w takim razie akceptujesz rozwiązanie typu "daj mi znać jak coś takiego będziesz miał, biorę od razu"?
Odpowiedz
JasneSmile
Odpowiedz
(03-17-2017, 10:18 PM)Basstard napisał(a): A w takim razie akceptujesz rozwiązanie typu "daj mi znać jak coś takiego będziesz miał, biorę od razu"?

(03-17-2017, 10:46 PM)Mateusz napisał(a): JasneSmile

2 x umawiałem się z Mateuszem na taki deal.
2 x sprowadził dokładnie to co chciałem.
2 x byłem/jestem bardzo zadowolony.

Odpowiedz
Kurdeż, może dzięki temu kiedyś w końcu wyposażę się w Arię z serii SB Wink
Odpowiedz
No z SB może być problem,nie sprowadzam ich bo za granicą te gitary sprzedają się po nawet 4000-5000zł

Tu nikt nie da 2500 nawet. Ostatnie dwie sprzedałem po 2000zł i zarobiłem na nich tyle co bym wziął za szlif progów i set-upSad

To, że akurat ty jesteś w stanie tyle zapłacić, nie znaczy ze ktoś inny również no i wtedy jak się wycofasz to ja mam problemWink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości