Grajmidół 2017

Odpowiedz
Szkoda, że mnie nie byłoSad Mój dobry kolega niestety miał ślub w tym samym terminie.

Może za rok zostanę zaproszony to przywiózłbym custom shopy i relikiWink
Odpowiedz
A to ja zapraszać muszę? Wink
Odpowiedz
(06-26-2017, 12:17 PM)Dex napisał(a): [Obrazek: ijsR3cO.jpg]

[Obrazek: V0myuB5.jpg]

Poznaje moment! To słynna dyskusja o butach!
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
(06-27-2017, 12:46 PM)Krulik napisał(a): Poznaje moment! To słynna dyskusja o butach!

A czy jak ktoś obgryza paznokcie, to należy mu się refundacja za naparstki?
Odpowiedz
Silni zawodnicy po obydwu stronach. Obecność Kaprala na pierwszym planie sugeruje, że omawiane były SPD-y. Może wyższość wariantu MTB nad szosowym? Z drugiej strony, widząc Ramcela, zgaduję, że spór mógł iść o to, czy broggsy w kolorze innym, niż koniakowy są w ogóle dopuszczalne.
Odpowiedz
A żebyś wiedział, że z Jaśkiem przegadaliśmy dobrą godzinę na tematy rowerowe Big GrinDD.
Odpowiedz
SPD nie są szybsze :-P
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
mam pytanie do kolegów uczestników Grajmidół czy te patenty co pokazywał Marcin Pendowski macie może w nutach zapisane?
Odpowiedz
są szybsze, ale po co?
OO==++
Odpowiedz
(06-28-2017, 11:03 AM)mariusz61 napisał(a): mam pytanie do kolegów uczestników Grajmidół czy te patenty co pokazywał Marcin Pendowski macie może w nutach zapisane?

Nutów nie ma, ale na FB jest filmik z całym tłumaczeniem. Wink
Odpowiedz
Te zrzynki z Wootena to trudno w ogóle w nutach zapisać, żeby odpowiednio odegrać. Lepiej pooglądaj dideło.

Jasiek - ja mam we wszystkich spd, nawet w tym do pracy Big Grin.
Odpowiedz
(06-28-2017, 01:19 PM)zakwas napisał(a):
(06-28-2017, 11:03 AM)mariusz61 napisał(a): mam pytanie do kolegów uczestników Grajmidół czy te patenty co pokazywał Marcin Pendowski macie może w nutach zapisane?

Mogie prosić linkacza?
Washburn S1000 |MM SR 4 '89| Aria Pro II The Cat Bass| Hohner The Jack | Harley Benton JB | 
Taurus TS-1010
Odpowiedz
(07-03-2017, 09:11 AM)UmrzyjOŚwicie napisał(a):
(06-28-2017, 01:19 PM)zakwas napisał(a):

Mogie prosić linkacza?

Proszę:

https://www.facebook.com/grajmidol/video...328047997/
Odpowiedz
Ludzie, a jak na żywo odezwał się head Jurka Karzełka? Wink
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości