11-28-2010, 09:22 PM
domelius, sero - a co, mroku to dobry wujek zeby sprzedal jeszcze taniej niz kupil? ;]
Klinika GASu
|
11-28-2010, 09:22 PM
domelius, sero - a co, mroku to dobry wujek zeby sprzedal jeszcze taniej niz kupil? ;]
11-28-2010, 09:25 PM
11-28-2010, 09:26 PM
11-28-2010, 09:35 PM
Rumcayz - nowy Squier Vintage Modified Jazz jest czarny, ma klonową podstrunnicę i perłowe prostokątne markery. I czarny pickguard
Myślę, że nie powinno Cie obchodzić za ile go kupiłem. A jak już wnikasz to kupiłem go w ciemno bo nic nie wiedziałem o jego stanie - sprzedawał go laik i nie był w stanie odpowiedzieć na podstawowe pytania co do do stanu. Wymagał sporego remontu, który kosztował mnie kupę czasu i pieniędzy. Przy obecnych cenach japońskich kopi fenderów (poniżej 2k nie schodza) 2500zł za japońską kopie ricka z 1977 roku w bardzo dobrym stanie to nie jest wygórowana kwota prawda? Kupił go już ode mnie mój dobry kolega, który wie kiedy go kupiłem i za ile. Ma pewnosć, że kupuje zadbany instrument, który nie wymaga nakładu finansowego i nie ma ukrytych wad.
11-28-2010, 10:16 PM
(11-28-2010, 08:50 PM)sledz napisał(a):(11-28-2010, 05:44 PM)Rumcayz napisał(a): hie, hie, nie - mam wreszcie dziewcznę która jest... normalna. Choć to się jeszcze okaże Njiea, nie ta, tamta to koleżanka (bardzo dobra z resztą). Żeby nie było że offtop (a co, mam GAS na nią ) (11-28-2010, 08:52 PM)dexter_ck napisał(a): Tak się też domyślałem, ale, że niedoprecyzowałeś, to dałem jeszcze tego Vintage '75 Ale nie powiem ten Vintage '75 też niczego sobie. No i precel Road Worn jest bardzo fajny, ale bardziej pasuje mi kolor standardowego (mówimy o czerwonych )
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl www.rustedbrain.8merch.com Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
11-28-2010, 10:18 PM
(11-28-2010, 09:36 PM)Mateusz napisał(a): Myślę, że nie powinno Cie obchodzić za ile go kupiłem. A jak już wnikasz to kupiłem go w ciemno bo nic nie wiedziałem o jego stanie - sprzedawał go laik i nie był w stanie odpowiedzieć na podstawowe pytania co do do stanu. Wymagał sporego remontu, który kosztował mnie kupę czasu i pieniędzy. Przy obecnych cenach japońskich kopi fenderów (poniżej 2k nie schodza) 2500zł za japońską kopie ricka z 1977 roku w bardzo dobrym stanie to nie jest wygórowana kwota prawda? Kupił go już ode mnie mój dobry kolega, który wie kiedy go kupiłem i za ile. Ma pewnosć, że kupuje zadbany instrument, który nie wymaga nakładu finansowego i nie ma ukrytych wad. to do mnie, sera, szelmy czy tak ogólnie masz manię prześladowczą i wydaje Ci się, że ktoś ma do Ciebie jakieś ale, że zrobiłeś dobry dil?;]
11-29-2010, 10:34 AM
(11-28-2010, 09:36 PM)Mateusz napisał(a): Myślę, że nie powinno Cie obchodzić za ile go kupiłem. A jak już wnikasz to kupiłem go w ciemno bo nic nie wiedziałem o jego stanie - sprzedawał go laik i nie był w stanie odpowiedzieć na podstawowe pytania co do do stanu. Wymagał sporego remontu, który kosztował mnie kupę czasu i pieniędzy. Przy obecnych cenach japońskich kopi fenderów (poniżej 2k nie schodza) 2500zł za japońską kopie ricka z 1977 roku w bardzo dobrym stanie to nie jest wygórowana kwota prawda? Kupił go już ode mnie mój dobry kolega, który wie kiedy go kupiłem i za ile. Ma pewnosć, że kupuje zadbany instrument, który nie wymaga nakładu finansowego i nie ma ukrytych wad.Ale komu ty się tłumaczysz, koleś? Nikt cie od huncwota chytrego nie wyzywa przecież.
11-30-2010, 10:43 AM
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
11-30-2010, 11:02 AM
eee ma kreski
tylko preamp wyjebać.. ogólnie chyba zaczynam polowanie na coś takiego - wąska 5, bezpróg, jesion, bolt-on, 1x humb
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
11-30-2010, 11:08 AM
A po kiego preamp wyjebać? Jakoś Garry Willis se radzi ;-)
Gram na nerwach.
11-30-2010, 11:12 AM
Fabian: nie o Sphere myślałem, aczkolwiek jak może na jakieś wstawki się przyda.
miklo: za dużo gałek nie lubie mieć eq-onboard, bo łatwo mogę zahaczyć i se coś zepsuć.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro. (11-30-2010, 11:12 AM)Burning napisał(a): Fabian: nie o Sphere myślałem, aczkolwiek jak może na jakieś wstawki się przyda. +666 ten Ibanez fajny, ciekawi mnie jakby brzmiał jakby był progowcem, bez preampu z tym jednym humbem (11-30-2010, 11:16 AM)Fabian napisał(a): istnieje cos takiego jak tasma izolacyjna. wtedy będzie korcić żeby może coś skręcić/podbić i trzeba zrywać taśmę a tak nie ma preampu to łapy nie swędzą żeby kręcić
11-30-2010, 11:23 AM
Burn - weź se kup ode mnie Corta i wyrwij mu progi. Tylko jedną strunę mniej będziesz miał.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|