Zdjęcia Sprzętu!
Tak btw to jak na moje pojecie brzmienia Ala w zyciu nie zdecydowalbym sie na wymiane elektroniki, nawet na Fodery. W tym przypadku Al jest jak dla mnie nie do ruszenia. Ale moze Fodera ma bardziej ugrzeczniony brzmieniowo system w porownaniu do pompy Alembica i to lubi Zaczek. Masz jakies info na temat czemu zmienial? No i czemu ta rampa tak krzywo?
Btw the ugliest ramp ever mrgreen
Odpowiedz
Basstard mówiłem ci już że ten twój alembic to mój najwiekszy gas? Big Grin
Odpowiedz
(04-22-2010, 02:29 PM)I.Q. napisał(a): Tak btw to jak na moje pojecie brzmienia Ala w zyciu nie zdecydowalbym sie na wymiane elektroniki, nawet na Fodery. W tym przypadku Al jest jak dla mnie nie do ruszenia. Ale moze Fodera ma bardziej ugrzeczniony brzmieniowo system w porownaniu do pompy Alembica i to lubi Zaczek. Masz jakies info na temat czemu zmienial? No i czemu ta rampa tak krzywo?
Btw the ugliest ramp ever mrgreen

Zgadzam się z Tobą w kwestii tego, że Alembic powinien mieć oryginalną Alową elektrownię, koniec, kropka. To część jego alembicowatości. Natomiast czemu w tym Orionie jest układ i przystawki z Fodery - nie wiem. Trzeba by spytać poprzedniego właściciela - Żaq kupił już przerobionego. Ma też w pełni oryginalnego Rogue 6 Big Grin

A rampa jest zrobiona z ususzonego kisielu z owoców leśnych.

(04-22-2010, 02:32 PM)omen93 napisał(a): Basstard mówiłem ci już że ten twój alembic to mój najwiekszy gas? Big Grin

To bardzo Cię proszę, nie popuszczaj tego gasu publicznie... :p

Bartek - mniam! Prawdziwy rock'n'roll Big Grin
Odpowiedz
to może gdzieś jest jakaś Fodera z Alową elektrownią? Bo Fodera ponoć swoich pickupów (w odróżnieniu od preampów) nie sprzedaje luzem, więc wychodziłoby na to, że te bebechy były pozyskane z instrumentu.

A'propos foderowych przystawek - nie jest tajemnicą, że od wielu lat są one produkowane przez Seymour Duncan. I ta właśnie firma wypuściła do ogólnej sprzedaży model pickupa, który jest ponoć dokładnie identyczny z tym, co wsadzane jest do Fodery. Tyle że w innej obudowie - o wymiarach takich jak EMG DC/P/J/Hz 40. Tylko do piątek:

[Obrazek: ssb_5nyc.jpg]
Odpowiedz
Trudno orzec, co było w tym Alu. Niekoniecznie było to wyciągnięte z Fodery. Mogły to być Nordstrandy albo Aero - nie spytałem...
Odpowiedz
Basstard: który to rocznik ten twój Al?

tak btw to nawet nie chce wiedziec ile takie cudo kosztuje Big Grin
Odpowiedz
Rocznik 2000.
Odpowiedz
(04-22-2010, 03:03 PM)omen93 napisał(a): Basstard: który to rocznik ten twój Al?

Ja Ci mogę powiedzieć mrgreen

http://www.allegro.pl/item1000930990_ale...nce_5.html
Odpowiedz
hehe, ile używka to sie domysliłem, ale mnie ciekawi ile nówka Wink pewnie z 15 klocków
Odpowiedz
(04-22-2010, 03:17 PM)Gruby napisał(a):
(04-22-2010, 03:03 PM)omen93 napisał(a): Basstard: który to rocznik ten twój Al?

Ja Ci mogę powiedzieć mrgreen

http://www.allegro.pl/item1000930990_ale...nce_5.html

Mogą Ci chyba zamknąć aukcje, bo masz adres www na zdjęciach.
Odpowiedz
Jak nikt "uprzejmy" nie powiadomi ich to nie powinni się dopatrzeć. Nie wiedziałem, że nie można mieć.

Wymienię foty i znowu postawię aukcję. Niewiele roboty.
Odpowiedz
Mi kiedyś zamknęli wszystkie aukcje (ok 90) bo mnie konkurencja z jeleniej góry podkablowała mrgreen
Odpowiedz
Basstard napisał(a):Bartek - mniam! Prawdziwy rock'n'roll Big Grin
Heheh, gdyby nikt nie skomentował tej foty to bym poszedł na skargę do pani! mrgreen
Tak czy siak, nieistotne
ludożerka nie pokuma nic
bo dżezu nikt nie kuma, men.
A krytyk właśnie zesrał się.
Odpowiedz
a co tu komentować, do tej pory mi ślina leci Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
@Bartek - kolektyw boi i wstydzi się popłakać publicznie, ale pewnie takie emocje towarzyszyły oglądającym Twoje foty Big Grin Klasa i tyle Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości