Godni polecenia kontrahenci z sieci
Markus - za naprawę wzmaka Smile
Rumcayz - za pomoc w dostarczeniu go do Markusa mrgreen
Odpowiedz
wahrocker - bardzo miły, ogarnięty i pomocny - można robić z nim interesy w ciemno!
Odpowiedz
Jakub Emotka_2755
Odpowiedz
Cztery litery: WoWR! Emotka_2497
Odpowiedz
Pięć liter: Zakwaśny
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Pakulski vel Paka: Polecam. Wybor strun nieporównywalny z zadnym innym. Oczywiscie trzeba było sprowadzać, ale Fender 9050 pelny szlif to chyba jakis rarytas albo staroc, bo nigdzie nie do zdobycia. Udalo sie. Transkacja bez zastrzezen. Obaj wykazalismy sie pelnym zaufaniem i oplacalo sie. Cena tez cholernie przyzwoita. Polecam.

Dla scislosci: to moj pierwszy post. Zalogowalem sie tu specjalnie, zeby napisac mile slowo o Pace, chociaz niewykluczone, ze sie wkrece w to forum Wink
Odpowiedz
bardzo polecam forumisia o niku grzech

Kupił ode mnie paczkę MarkBassa. Świetna komunikacja, mimo że paczki nie widział na oczy to zaufał mi i pieniążki przelał na konto bez zbędnych pytań i marudzenia.

Pozdrawiam!!
Odpowiedz
A ja chce wzajemnie polecić Aroniusza Smile bardzo szybka sprawna wysyłka, paczka świetnie zapakowana, sprzęt w idealnym stanie zgodnie z opisem. Godny zaufania użytkownik forum Smile
Odpowiedz
trafo, witamySmile

moj adres email (mimo skrzetnego ukrycia) został odnaleziony i wykorzystany do kontaktu, struny zostaly zamowione. wszystko w milej atmosferze i bardzo sprawnie - polecam, mozna dealowac w ciemno!
Odpowiedz
Polecam również użytkownika ABC123 ! Smile uczciwy i solidny !
Odpowiedz
Polecam Andrzejoffa, dzisiejszy wieczór minie pod znakiem Cryptic \m/
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
oczywiscie polecam: grzech
Odpowiedz
Polecam uzytkownika low Wink
Odpowiedz
Polecam użytkownika paka.
Nie wiem generalnie co on robi na forum, ale struny wysyła zawodowo!

Wink
Emotka_2755
Odpowiedz
Polecam ręcamy i nogamy kolegę Gruby78 Emotka_2497

Inny użyszkodnik -brodarek...
Tego faceta nie da się ocenić inaczej, jak tylko - zajebisty gość Exclamation Emotka_2755
Polecam go z czystym sumieniem... i do grania, gadania, interesów i zrobienia browara. Wink
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości