Zdjęcia Sprzętu!
(12-11-2010, 09:54 AM)mazdah napisał(a): Ależ mu ta struna E muli...
Wink

Nie odkręcił płytki i to dlatego mrgreen
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
(12-11-2010, 09:54 AM)mazdah napisał(a): Ależ mu ta struna E muli...
Wink

zmartwię Cie Tomek grał potem na moim 1978 i było słychać różnice... usłyszeli ją nawet dystrybutorzy sandberga z Audiostacji, którzy basistami nie są...
Ja niestety też usłyszałem różnicę między jego graniem a moim na tym samym instrumencie Sad

reasumując wolałbym miec Sandberga i grać jak on...

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Szczerze mówiąc jak sobie zdałem sprawę z tego, jak ja dobierałem poszczególne elementy mojego zestawu to naprawdę wcale mi nie do śmiechu kiedy trwa dyskusja o płytce, bo ja np mam pierdolca na punkcie kabli i bypassu w kostkach. I bardzo chętnie dałbym komuś do przestudiowania moje Funkmastery, żeby mi powiedział jaką mają charakterystykę że brzmią tak jak brzmią.
Ale Badassa nie dam sobie nigdy zainstalować, bo to
- w delikatnym ujęciu: niespecjalnie mi się podoba to co robi z brzmieniem
- w subiektywnym ujęciu: największa kastracja i krzywda wiosła jaką tylko można zrobić, poza rozwaleniem go i podpaleniem Big Grin
Wiem wiem wiem, atak, klarowość, sztywność i wyrównane brzmienie strun ... co z tego skoro brzmi po prostu nie tak jak lubię(subiektywnie -do dupyWink
Odpowiedz
(12-10-2010, 09:44 PM)Brylant napisał(a): Powrót do sekty Wink

[Obrazek: 24605581.jpg]

[Obrazek: 22601130.jpg]

Gratulki Zią!!!

(12-11-2010, 09:45 AM)miklo napisał(a): O kurde. Rewelka instrument

Z całym ogromnym szacunkiem dla Kciuka, jego wypadanie z time'u w tym konkretnym nagranku było momentami dość dramatyczne... Ale patenty niektóre podobały mi się bardzo.
Odpowiedz
(12-10-2010, 05:24 PM)Mackie napisał(a):
(12-07-2010, 11:14 AM)Gruby napisał(a): A to ja przepraszam

http://lh5.ggpht.com/_wp7cuTBRK2o/TFHQRm..._1_www.jpg

(nie wklejam zdjęcia bo ślina cieknie)
Hejże Ty! Panie! Ten N JBN'70 należy do Ciebie? GASuję nim i zbieram info/próbki/opinie, byłbym szczęśliwy za parę słów.

Solartron Ci odpowiedział, mam podobne odczucia.

(12-10-2010, 11:37 PM)Burning napisał(a): Brylant - płytkę to można po znajomości wyrezać
a Monotron wymiata - badałeś temat? na każdą kurwa kieszeń kopia układów z MS-20 Big Grin i to oryginał od Korga!
CME VX można kupić np. w www.zonerec.pl , tylko drogie cholera

Jakby ktoś chciał coś kupować w zonerec.pl to walić do mnie, mogę pomóc Wink

(12-11-2010, 08:10 AM)ANTonio napisał(a):
(12-11-2010, 01:13 AM)Rafau napisał(a): Gratulacje Brylciu
Miło wiedzieć, ze wróciłeś na tą dobrą ścieżkę mrgreen

jeszcze tylko się na kobiety przerzuci i basscity.eu będzie miało pierwszy sukces na polu leczenia różnych problemów.
Następnie musimy przekonać pewnego użytkownika, aby spróbował grać na basówce bez najbardziej muzykalnego pre-ampu na świecie...

Emotka_2755

W ryj kurwa, w ryj? mrgreen

(12-11-2010, 08:20 AM)questionmaker napisał(a): ale to już grubsza sprawa Big Grin

I ty Brutusie... mrgreen

(12-11-2010, 12:36 PM)mazdah napisał(a): - w subiektywnym ujęciu: największa kastracja i krzywda wiosła jaką tylko można zrobić, poza rozwaleniem go i podpaleniem Big Grin

Patrz i cierp mrgreen

[Obrazek: DSC_0235www.jpg]

Odpowiedz
A preamp z BTB? Wink
Odpowiedz
Ja mam ten preamp w kostkę wsadzony i każdy bas przez niego przepuszczam mrgreen
Odpowiedz
przynajmniej nie w saszetkę, jak niektórzy mrblue
Odpowiedz
W saszetkach mają geje mrgreen
Odpowiedz
oo brylant, wiela za to poszło ? ;>
Odpowiedz
No to dziś się pochwalę. Oto mój nowy nabytek mrred

[Obrazek: 4402y.jpg]
Odpowiedz
(12-11-2010, 06:36 PM)SeBas napisał(a): No to dziś się pochwalę. Oto mój nowy nabytek mrred

Wyjdź i przeproś (ale przedtem mi go oddaj mrgreen)
Odpowiedz
Rainbow 
Dzięki jeszcze raz Wink Poszedł za 3k, ale nawet nie próbowałem się targować, gdyż facet przyjechał z nim do mnie abym mógł go ograć, jak usłyszał że sam nie dam rady Smile Bas póki co rewelka, czekam na resztę sprzętu, choć nie granie przez prawie dwa lata bolą...
OMG
Odpowiedz
(12-11-2010, 06:36 PM)SeBas napisał(a): No to dziś się pochwalę. Oto mój nowy nabytek mrred

Doskonały strzał Milordzie!
Odpowiedz
SeBass to Ty sprzedawałeś kiedyś na alledrogo czarnego precla?Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 94 gości