Liczba postów: 435
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Gdyby tak ten spec na pierwszym planie zamiast tego czeczotu na topie miałby zwykłe 'walnut wings' byłby idealny...
FIESTA RED
--------------------------------------------------
Kupię przetwornik 'Mudbucker' oraz gryf do Pb/Jb
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
Co do Jazzo-Speca, to nie wiem czemu nie zrobią główki reversed-5-in-line
Natomiast WALa wolałbym w lakierze bezbarwnym
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 1409
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Viking: skoro tak twierdzisz. Zasugerowałem się rozstawieniem potów, ale teraz widzę, że są customowe markery i drewno.
Liczba postów: 410
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Już można taką Codę wyrwać na talkbassie (
http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=727329 ). Dziewiętnasty egzemplarz
za niewiele powyżej $2k.
I tak jak przedmówców, jakoś mnie ta basówka nie przekonuje... To tak jakby endorser Spectora koniecznie chciał sobie kupić bezkompromisowego jazzbasa.
Kto mi znajdzie basówkę z reversed-5-in-line ? Bo nie mogę sobie przypomnieć, żebym coś takiego widział kiedykolwiek. Czwóreczki owszem, były (wliczając słynnego składaka Tima C.) ale piątala nie mogę sobie wyobrazić.
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Liczba postów: 64
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Spector jazz ??????????????????????????/
Biore.