Klinika GASu
(01-23-2011, 11:03 PM)hubertgal napisał(a): http://allegro.pl/oryginal-usa-fender-pr...53646.html

Idealny... tylko czemu taki drogi!!! Sad

No super, ale czemu on ma ten papier do gryfu przyklejony? Wink
Odpowiedz
pewnie żeby gryf wyżej podnieść
Odpowiedz
(01-23-2011, 10:14 PM)Fabian napisał(a): [Obrazek: 28helub.jpg]

Rozumiem fenomen WAL'a bo tym konkretnym przypadku połowę efektu robi elektrownia i pickupy. Natomiast co do C.T. to myślę że rzetelnie wykonane lutnicze wiosło (w sensie kopia) z dobrych kawałków drewna, dobrą elektrownią i EMG na pokładzie, mogła wy zagadac niemal identycznie. Wiec skąd te ceny? Pewnie to kwestia 'kultowosci' i napisu na główce. Ale jesli ktos chce bas do grania (nie kolekcjonowania) a zależy mu na takim brzmieniu to se może wystrugac za mniej niz 1/4 ceny. mrgreen

To nie jest osobista wycieczka, jeno se tak gadam bo filozofowac lubie mrgreen nie twierdze też że niefajnie byłoby posiadac oryginał Emotka_2497
Odpowiedz

slina
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
(01-23-2011, 11:50 PM)low napisał(a):
(01-23-2011, 11:03 PM)hubertgal napisał(a): http://allegro.pl/oryginal-usa-fender-pr...53646.html

wydaje mi się że to coś "grubszego", może jakiś plastik. Spójrz na krawędzie
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(01-24-2011, 11:24 AM)Bolem napisał(a):
(01-23-2011, 11:50 PM)low napisał(a):

wydaje mi się że to coś "grubszego", może jakiś plastik. Spójrz na krawędzie

Heh, ta naklejka wygląda jak jedna z tych, które wklejało się z tyłu słuchawek starych telefonów Phillips z automatyczną sekretarką na mini kasety Big Grin

[Obrazek: ariaproiipbass.jpg]

slinaUndecidedslinaslinaUndecided

Odpowiedz
W forumowym GASie Precle cały czas na przodzie Smile
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
A ja mam gas na kremowe obudowy do mojego precla bo spray jednak schodzi mrgreen

a wygladało ok na początku
[Obrazek: qx2sqq.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: ampeg_complete_1269596905.jpg]
Jizz In My Pants
FIESTA RED
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
--------------------------------------------------
Kupię przetwornik 'Mudbucker' oraz gryf do Pb/Jb
Odpowiedz
(01-26-2011, 12:41 PM)Krzysztof napisał(a): [Obrazek: ampeg_complete_1269596905.jpg]
Jizz In My Pants

Zestaw idealny slina
Odpowiedz
Wczoraj grałem próbę na pożyczonym preclu usa '94 chyba, decha z trardego jesionu, i to była duża frajda choć nie do konca mi siedział w miksie.
Za to jakoąś godzinę temu dorwałem w sklepie Corta A4 Custom /decha: machoń + zera wood/ - przyznaję że kopara mi opadła, odzywa się niesamowicie. Bas za niecałe 3 klocki a gada tak że mogłby kosztowac spokojnie 3x tyle. Kolejny GAS.
Odpowiedz
No miałem bezposrednie porównanie tego Corta z Sadowszczakiem i powiem ,że wstydu nie było.

[Obrazek: Body%20&%20Bridge.jpg]
cholera ,chyba sobie wezme i kupię jakiegoś taniego ,używanego pbasa i przealuje na FiestaRed...
FIESTA RED
Odpowiedz
po co? Jest Squier Classic Vibe w takiej właśnie wersji kolorystycznej. Naprawdę dobry bas, tani, przemalowany od razu Smile
Odpowiedz
(01-26-2011, 03:32 PM)imperfect napisał(a): po co? Jest Squier Classic Vibe w takiej właśnie wersji kolorystycznej. Naprawdę dobry bas, tani, przemalowany od razu Smile

Nie znalazłem go w żadnym sklepie w takiej wersji kolorystycznej. Tylko sonic blue.
Odpowiedz
imperfect, Wiem ale na chwilę obecną to nawet te 1300zł to dla mnie spora kasa...
Ale jak się pojawią używki w dobrych cenach albo jakaś promocja to pewno ,że kupię.
FIESTA RED
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości