Zdjęcia Sprzętu!
On się cwany zrobił, zamiast wrzucać ogłoszenia do KSZ to pakuje je na basoofke, tam może je częściej upowaćWink
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
gowniarz mi bedzie mowil zebym sie nie zesral mrgreen i cwany nie jest, wrecz przeciwnie, taki wioskowy chlopek-roztropek Bajurze Wink
Odpowiedz
a może kurnia komemntujecie zdjęcia? bo zaraz polecą profilaktyczne bany na tydzień za wrzucanie sobie.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(03-03-2011, 07:10 PM)benkai napisał(a): Wymieniłem cały stack.
Teraz jest się czym pochwalić w końcu:

[Obrazek: stackw.th.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

Smile

Tak, G-Major nie jest trv Smile

Jak Ci gada TN410? Ile Ohm. Napisz coś..
Odpowiedz
zajebiaszcza ta szóstka Smile
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
Rainbow 
UPDATE! Wink Obecnie przebiega tak: Korg -> Sans -> RAT -> CE-5 -> BF-2 -> DD-3 Smile

[Obrazek: 28j8jn7.jpg]

EDIT: No dobra, jeszcze jedno gdzie lepiej to widać Wink

[Obrazek: 29xg4mg.jpg]
OMG
Odpowiedz
Rainbow 
(03-08-2011, 09:05 PM)Fabian napisał(a): OMG ale szybko to nazbierales.

Bo ja wiem... tak z 2.5 miesiąca Tongue

EDIT: Gdyby nie inne wydatki, to w następnym miesiącu miałbym już MXR-a Wink No cóz... musi poczekać do następnego roku Tongue
OMG
Odpowiedz
Rainbow 
(03-08-2011, 09:16 PM)Fabian napisał(a): mam nadzieje, ze nie miksujesz sansampa z ratem Wink

Nie lubią się Smile Używam ich osobno.
OMG
Odpowiedz
Rainbow 
(03-08-2011, 09:18 PM)Fabian napisał(a): rozwazasz jakis eq pod rata?

Pierwsza myśl była taka, aby sprzedać Sansa i kupić drugiego RAT-a + GEB-7. Porzuciłem ten pomysł, bo jak na w miarę delikatnym ustawieniu faktycznie z lekkim boostem basów to fajnie gadało, to z normalnym już przesterem robiło nieczytelnie. Po powiększeniu pedalboarda będę sobie sprowadzał VLB-2 - blender, w którego wepnę RAT-a Smile Powinno to załatwić interes.
OMG
Odpowiedz
gdzie kupiłeś zegarek ? Big Grin
Vintage V4 -> Klotz+Neutrik(diy) -> Trace Elliot GP7SM 150 -> Trace Elliot 2103x /GK Backline 112
Odpowiedz
Rainbow 
(03-08-2011, 09:28 PM)Fabian napisał(a): a ten pedalb (czarna deska) to co to jest? gator?

To to (swoją drogą nieźle staniał):
http://www.maczosbass.pl/prod,4265,RockBag_RB_23110.htm

EDIT: Kyszmon: A zegarek dostałem kiedyś na urodziny od siostry, z jakieś 8 lat temu Wink

EDIT 2: Fabian: Pewnie, że pomagała Big Grin W ogóle, to z godzinę kombinowałem, jak to jakoś zmieścić Tongue
OMG
Odpowiedz
Brylant, szacun dla rata - swietny przester do basu. Moze nie brzmi "tak o" za pierwszym razem jak np. sans amp ale za to super klei przy graniu w całym bandzie
-
Odpowiedz
Rainbow 
(03-08-2011, 09:53 PM)gsb napisał(a): Brylant, szacun dla rata - swietny przester do basu. Moze nie brzmi "tak o" za pierwszym razem jak np. sans amp ale za to super klei przy graniu w całym bandzie

Ano! Jeżeli komuś nie przeszkadza, że trochę ucina dołu, to naprawdę chyba najfajniejszy z tanich przesterów Smile Zwłaszcza, że tego brakującego dołu i tak za bardzo nie usłyszymy przy graniu z całym zespołem Tongue Niedługo zresztą recka będzie Wink
OMG
Odpowiedz
Dokładnie - poza tym duży dół jest dla mięczaków Big Grin Tongue
-
Odpowiedz
[Obrazek: tb]

Po lewo nowy - Squier VM P-Bass TB, na flatach żre!!! Sory za jakość ale mam ciemny pokój Confused
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 175 gości