Godni polecenia kontrahenci z sieci
Polecam Markusa który uleczył mojego kustoma i gitarowe combo gitarzysty Wink
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3

Odpowiedz
NIE POLECAM Wink

Po tysiąckroć nie polecam robienia interesów z Andrzejoff'em!!!

Andrzejoff zamierzał kupić ode mnie telefon komórkowy. Zapytał mnie ile za niego chce. Odpisałem,że dobrą flaszkę i po sprawie. Ten przystał na takie warunki i wczoraj mu go zawiozłem. Przed doręczeniem próbowałem się do niego dodzwonić kilka razy, ale spał jak dzik mrgreen Chuj mnie obchodzi, że dzień wcześniej się najebał jak autobus Smile

Na koniec jak już do niego przyjechałem, to zamiast porządnej wódki "Wyborowej" dał mi jakąś herbatę 0,7 o nazwie "Irish Whiskey JEMESON". To chyba nie wymaga komentarza. Pacjent jest niesłowny mrgreen

Ostrzegam wszystkich użytkowników przed robieniem z nim interesów!

Koleś kupuje lepszy aklohol niż się umawia z kontrahentami Big Grin Na dodatek lubi długo spać mrorange

P.S. Ten post to oczywiści brecht (dla mniej kumatych Wink ). Urzytkownik Andrzejoff jest jak najbardziej dodzien polecenia Emotka_2497
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Polecam forumowicza o nicku dcd. Szybki i sprawny deal.
Odpowiedz
polecam bardzo Bugera dobry tel w dobrym stanie i dobrej cenie Smile zyc nie da, bo bez przerwy wydzwania, ale w glebi serca to dobry chlopak Big Grin
Odpowiedz
(03-09-2011, 12:08 AM)Długi napisał(a): Polecam forumowicza o nicku dcd. Szybki i sprawny deal.

Wzajemnie Smile
Odpowiedz
polecam użytkownika pinio!

wyprodukował dla mnie kabelek insertowy, z którego jestem baaaardzo zadowolony!
Odpowiedz
Z pełną odpowiedzialnością polecam pakę! Absolutne zawodostwo w czystej formie- szybko, sprawnie i przyjemnie załatwiony deal! DR-y są boskie. Jeszcze raz serdeczne dzięki paka.
Odpowiedz
Krystek - polecam forumowiczaWink Dostałem nawet na piwo Emotka_2755
Odpowiedz
Polecony niech będzie forumowicz pietro - bezproblemowa transakcja, dobry kontakt i wzorcowa wyrozumialosc na niezawinione drobne niedogodnosci Emotka_2755Emotka_2497
Odpowiedz
Nie będę oryginalny - absolutnie polecam Pakę. Mimo faktu, że Poczta Polska (niech będzie przeklęta po wszystkie czasy) chciała nam deal zakłócić, to ze strony Paki pełna profeska, szybkość i świetny kontakt. Polecam!
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
Krulik - polecam! zachowal zimna krew przy widmie zagubienia paczkiSmile
Odpowiedz
maczos

polecam

Krzysztof Ibisz
Odpowiedz
PAKA

niech będzie polecony! struny doszły bardzo szybkoSmile kontakt świetny, pozdr!

oby do następnego razu Emotka_2755
Vintage V4 -> Klotz+Neutrik(diy) -> Trace Elliot GP7SM 150 -> Trace Elliot 2103x /GK Backline 112
Odpowiedz
Kyszmon - rowniez polecam! i siebie na przyszlosc tez polecamSmile
Odpowiedz
Polecam Hubertgal-a. Słowny i dobry kontakt. Dziękuję za cierpliwość i życzę miłego użytkowania kabelka.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości