Tradycyjny J-BASS B-HOOD
Zapisałem sie do "P-BASS FANCLUB" a teraz kolei ja ten b-hood.

Moje dwa jazz bassy:
Mayones Jabba oraz Jazz Bass domowej roboty Smile Mam nadzieje, ze nadają się do tego b-hooda?! Wink

[Obrazek: p3238426.th.jpg]
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
Mogę też dołączyć?Wink
Wrzucałem fotosa do "zdjęcia sprzętu", dać też tutaj?
Odpowiedz
Ta
Odpowiedz
Oto on;P

[Obrazek: fen1.th.jpg]
[Obrazek: graty600.th.jpg]

Odpowiedz
Aaaaaaa, leszkowy Smile
Odpowiedz
Tak, tylko wstawiłem mu białe pokrywki na single zamiast budyniowych.
Odpowiedz
szkoda, bo tamte dobrze się komponowały ze złotym osprzętem. teraz wygląda jak bas na wesela;]
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
jazza już nie mam, niebawem zmiana b-hooda Wink
Odpowiedz
Piękny jest Emotka_2755 Kiedyś się w końcu, kurde musimy ustawić na ogrywanie gratów jakieś Wink
Odpowiedz
barabas - i tak nie przyjedzie, bedzie mial jakas tania wymowke jak zwykle Wink
Odpowiedz
ta i jeszcze coś masz do dodania?
:/
Odpowiedz
Ale jakiś pomysł to jest, co by w końcu zrobić większe spotkanie Lubelaków Tongue
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Odpowiedz
tradycyjnie - zapraszam do mnie. może to być jakiś weekend w 2 połowie maja albo czerwca, dam znać jak bede mial info jak pracuje Wink
Odpowiedz
Witam! Smile

odszedłem z klubu p-bassa, na rzecz fanklubu jazz bassa Smile od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem tego cudeńka Smile

[Obrazek: dscn1056]

To jest stare zdjęcie, jak będzie jutro ładna pogoda, to zrobię lepsze. W tej chwili Maya ma nowe klucze (Schaller), nowy mostek (Wilkinson) i nowe progi. A no i flaty! Big Grin I jeszcze jedno, na razie jest bez płytki Smile Ale będzie miał czarną w przyszłości Big Grin
Odpowiedz
Nie podobają mi się w nim jedynie klucze, wolę standardowe motylki. Ale poza tym jest piękny, a jak zmienisz płytkę na czarną to już całkiem...slina
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości