Liczba postów: 4241
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Burnu, niby racja Macalem ostatnio jednego SR5 - bardzo ladnie zsetupowany i gryf byl bardzo-bardzo. Aczkolwiek do swojego GLa juz przywyklem do tego stopnia, ze jak lapie za jazza, to nie wzdycham z ulga "ale wygodnie!", tylko mysle "wow! dziwne!"
Obnizylem w koncu troche akcje - nareszcie znalazlo sie troche gory i BARDZO fajny fretbuzzik. Ciesze sie jak z nowego
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
dziwne, jak ja grałem, to była i góra i fretbuzz
a fakt pokaleczenia przez progi pomijam, bo to można zeszlifować
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 3857
Liczba wątków: 9
Reputacja:
2
Burn- idzie sie przyzwyczaic. Miałem wcześniej ltd który był dużo wygodniejszy, ale po dłuższym graniu męczyła się lewa ręka. W g&l sie nie meczy zupelnie
fender -> fender -> fender
Liczba postów: 16400
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
Ja mam niską akcję i da się wytrzymać - jest dość wygodnie.
Gram na nerwach.
Reputacja:
0
03-26-2011, 07:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-26-2011, 07:27 PM przez goly.)
Well, tak waliles, ze huczalo - to i fretbuzz byl Zreszta w Piasecznie na tym sprzecie... CLka, SM-900. Jak wroce na prowincje, to galami bede musial pokrecic.
Przy mojej technice za bardzo sie meczylem, zeby ladnie warczal. Do teraz!
A progi juz palcem zeszlifowalem!
RE: up
Wy sie nie odzywajcie, czworkowcy. Nie wiecie, jak to jest!
Reputacja:
10
no w 4czce nie ma problemu z wygodą, ale 5tka jest totalną halabardą ;P
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Reputacja:
2
jak gada stuna b w l2500? Goly masz wersje USA czy tribute?
Reputacja:
10
Tribjut.. B zapierdala aż miło.
Mostkowy pickup równolegle zabija! (mam wrażenie jest bliżej mostka niż w SR5)
Reputacja:
3
Jest bliżej mostka On zabija w trybie szeregowym. W ogóle obydwie przystawki w szeregowym zabijają. Równoległego praktycznie nie używam, choć też brzmi ok.
Gram na nerwach.
Reputacja:
10
nie wiem w którym trybie.. tym bardziej suchym
Reputacja:
0
03-26-2011, 07:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-26-2011, 07:58 PM przez goly.)
Przystawki w GLu sa duzo blizej mostka, niz w SR HH.
Tryb rownolegly to sutek w dol? Co kto lubi. Ja mam prztyczek w dol, bo w przeciwnym razie bas dostaje wiecej dolu i mocniejszy sygnal, co sie przeklada na przesterowanie mojego wzmaka, gdzie gain i tak jest w okolicach godziny 8
A struna H sie zgadza jak najbardziej, teraz tylko sflaczala (zajezdzilem daddarki w dwa dni) i do tego owijka zaczela sie zwezac przed siodelkiem przy przelozeniu przez korpus. W piatek lub sobote zrobie pranie i pewnie przez most przeloze, chociaz wtedy traca taka fajna sztywnosc.
Reputacja:
3
Tak. Pypek w dół, to równolegle (jak w MM). Pypek w górę, to szeregowo (jak na przykład czasami w Ken Smith).
Gram na nerwach.
Reputacja:
2
(03-26-2011, 07:48 PM)miklo napisał(a): On zabija w trybie szeregowym. W ogóle obydwie przystawki w szeregowym zabijają. Równoległego praktycznie nie używam, choć też brzmi ok. Ja tak samo, na początku grałem tylko na równoległym, ale zwróciłem uwagę, że szeregowy ma więcej przestrzeni. Dołu dodaje na piecu i jest w porządku
Reputacja:
10
ja nie wiem, w którą miałem pypek
wiem, że łatwo było ustawić, żeby napierdalało jak lubię, a nawet lepiej
a przesterowanie wzmaka to u mnie pół soundu
|