07-04-2011, 08:20 PM
(07-04-2011, 08:03 PM)mazdah napisał(a):(07-04-2011, 07:48 PM)herp napisał(a): Tzw. F.P.
mazdah, popieram.
Nie nie, nie F.P. Po prostu jak się zaczyna o czymś mówić, to wypada powiedzieć o co chodzi i skąd się wzięła taka a nie inna opinia.
(07-04-2011, 07:48 PM)Drewniak napisał(a): oj tam ojtam.
wystarczy poskladac,
niektore fakty do kupy
i tyle...
Siedzę na forum średnio-dużo i jedyne fakty jakie znam to takie, że Solarton
- współpracował z Nexusem, ale nie współpracuje,
- nie jest zadowolony z modelu JB-70
A Alfik
- rozmawiał z Nexusem i Nexus mówił dużo
Sam dzwoniłem do Jacka kilka razy, zawsze uzyskałem wyczerpującą i rzeczową odpowiedź a rozmowa rozciągała się w czasie przybierając formę luźnej pogawędki, mimo że Jacek wiedział że i tak na mnie nie zarobi i mógłby w tym samym czasie robić coś co na pewno zakończy się kilkoma złociszami w portfelu uzyskanymi parę minut szybciej.
Nie byłem zadowolony z JB70 i klonowych a tym bardziej olchowych oraz reszty moich MEGA drogich customów, o czym świadczy moje obecne instrumentarium .
Ze dwa miesiące temu miałem okazję przerabiać świetnego jazz bassa (Fendera) po pruszkowskich przeróbkach. Czy wystarczy jeśli powiem, że w kiszeni wylądowała podkładka pod gryfem, która zabiła ten zacny instrument a w pamięci mam, jak to nazwałeś miłe i luźne pogawędki o tym jak to można ustawić profil bez straty brzmienia... O reszcie baboli popełnionych na tym samym egzemplarzu i ich konsekwencjach nie będę wspominał, bo nie wiem czy ktoś w to uwierzy... W każdym razie to bas forumowy, więc wszystko jest do sprawdzenia