Wpływ drewna na brzmienie - eksperyment Dana Atkinsona.
(09-15-2011, 12:31 PM)Fabian napisał(a): 'W końcu TO jest najważniejsze!', nieuogolniaj.

No dobra.
Jak jest się basistą solowym, to faktycznie nie trzeba się przejmować jak brzmi zespół Wink
Pisząc TO miałem właśnie na myśli robotę w miksie - myślę, że jest to sprawa nadrzędna jeśli chodzi o basistę jako część zespołu.

(09-15-2011, 12:35 PM)Bolem napisał(a):
(09-15-2011, 12:20 PM)mazdah napisał(a): Myślę, że nie ma sensu dodawać ankiety, skoro każdy i tak może sprawdzić albo już zna właściwą odpowiedź.

42 strony tematu, napiszesz odpowiedź który jest który? dla mnie środkowy odstaje od pierwszego i ostatniego, ale chyba nie ma takiej odpowiedzi mrgreen

ogolnie to brzmienie takiej est ze nie slychac dobrze charakterystyki instrumentu, 0 gorki. Gdyby bylo wiecej srodka i gory to mysle ze byloby slychac roznice

Podam, ale nie od razu. A sygnał jak sygnał - tak to brzmi. Nagrywane liniowo, z lekkim eq (bo jak nadmienił Dan, bez tego za mocno buczało). Inaczej nie będzie. Zresztą w miksie - jak słychać, siedzi (tylko jest mocno za głośno)
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wpływ drewna na brzmienie - eksperyment Dana Atkinsona. - przez mazdah - 09-15-2011, 12:56 PM
RE: Wpływ drewna na brzmienie - eksperyment Dana Atkinsona. - przez Zenek_Spawacz - 09-15-2011, 06:28 PM
RE: Wpływ drewna na brzmienie - eksperyment Dana Atkinsona. - przez Zenek_Spawacz - 09-16-2011, 12:55 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości