12-10-2011, 01:55 PM
Ja bym tak ogólnie napisał, nie konkretnie, więc niech nikt się nie czuje urażony
- cieszmy się że są tacy producenci w Polsce (Roman Koc jako jeden z pierwszych dawno temu pokazał że Polak potrafi, piszę akurat o nim, bo znam osobiście i jestem fanem jego basówek - równie dobrze można to napisać o pozostałych producentach customów w kraju). Martwmy się natomiast, że z powodu małej zamożności społeczeństwa nie stać nas na takie zakupy, w przeciwieństwie do kolesi z TB na przykład. I tyle. Reszta wiadomo - cena jest funkcją popytu i podaży, jak ktoś uzna że warto i że go stać, da 10k za Zakrzewski bass.
Szczerze życzę panu Z sukcesu. To że ja jestem względnie biedny nie oznacza że on też musi. Niech sprzedaje swoje basy za 30k, gdybym umiał i miałbym sprzęt, też bym tak robił. Jak wygram w totka to pojadę do niego i pogratuluję zacięcia, umiejętności i pomysłu.
Natomiast co do basów - chyba nie zamówiłbym takiego. Jak już to kopię jazza, niech wygląda jak jazz, a brzmi jak Zakrzewski
Pzdr
Kijas

Szczerze życzę panu Z sukcesu. To że ja jestem względnie biedny nie oznacza że on też musi. Niech sprzedaje swoje basy za 30k, gdybym umiał i miałbym sprzęt, też bym tak robił. Jak wygram w totka to pojadę do niego i pogratuluję zacięcia, umiejętności i pomysłu.
Natomiast co do basów - chyba nie zamówiłbym takiego. Jak już to kopię jazza, niech wygląda jak jazz, a brzmi jak Zakrzewski

Pzdr
Kijas