12-12-2011, 12:38 PM
(12-12-2011, 11:35 AM)Hubert napisał(a): Ja mam pytanie. Kiedy na yt pojawią się konkretne filmiki prezentujące każdy rodzaj basu produkowany przez p. Zakrzewskiego?miałem podobne pytanie... filmiki na yt to naprawdę dobry pomysł z punktu widzenia promocji marki. jakieś testy, gościnne występy również zagranicznych basistów (tego rodzaju filmiki można nagrywać chociażby na targach muzycznych: http://www.youtube.com/watch?v=j-7DU20Ob34 ) itp.Ja jestem wzrokowcem i muszę widzieć jak ktoś na tym gra, żeby powiedzieć, czy mi się podoba
koleś z basstherworld zaczynał 9 miesięcy temu a teraz jego kanał jest już naprawdę popularny. tylko wiadomo, ważna jest dobra jakość, a nie jakieś tam byle co nagrane kaloryferem. dziwi mnie to, że różne marki basowe jakby całkowicie ignorują tą formę promocji. np. ostatnio chciałem z ciekawości obejrzeć jakieś porządne filmy prezentujące markę Enfield i jedyne co znalazłem to kilka gównianych filmów z mocno średnimi basistami w roli głównej. :/
piszę to wszystko bynajmniej nie dlatego, że chciałbym kupić Zakrzewskiego (jakimś cudem również nie zarabiam średniej krajowej), ale dlatego, że jestem Polakiem i fajnie by było, gdyby kolejna polska marka w jakiś tam sposób zaistniała na światowym rynku gitar basowych. a taka reklama na yt to wg mnie świetna promocja przy stosunkowo niskim nakładzie finansowym (kamera hd i dobry sprzęt do nagrywania).
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle