SONISPHERE, Wielka Czwórka, 16 czerwca warszawa, Bemowo
Gorphal: YEAH, byłem tam Big Grin Glany z klamrami, krótkie spodenki (czarne Tongue) i koszulka bez rękawów MoP mrgreen
Na Behemocie byłem ze znajomymi na zwykłej płycie, ale zdezerterowałem i stwierdziłem że idę do koleżanki i reszty znajomych na Goldena. Ja pierdole po prostu BOMBA
Anthrax rozjebał doszczętnie, najbardziej oldschoolowy set, pełna moc, tylko za krótko...
Megadeth- instrumentalnie zagrali chyba najlepiej, ale wokal... Mustaine nie wyciągał wysokich dźwięków, w ogóle jak śpiewał to go mało słychać było bo zaciskał ciągle zęby.
Slayer- kurna... zaprawdę Lombardo niszczy, choć stopka chyba za mocno była nagłośniona. Na Slayerze musiałem trochę odpocząć bo już nie dawałem rady napierdalać tyle, więc głównie stałem i machałem banią
Metallica- AAAAAAAAAAAAAAAA, nie wierzę... Takie show. James co chwila gadał do Kirka albo Roba i patrzył na publike. W pewnym momecie złapał sie za głowę bo ludzi było w choooy. Na wejściu Creeping, ja wtedy ciagle latałem, nigdy nie byłem w pogo na kilkaset/kilka tysięcy osób. Niezapomniane. Oczywiście jak na Mete przystało było kilka wpadek, a Lars stopą nie wyrabiał, ale wokal był świetny. Het wreszcie przestał piać Big Grin

No narazie tyle xD

[Obrazek: 06jun1610_pic29.jpg]

Ta fota mówi wszystko mrgreen

Jedna sprawa... na Onecie piszą o 80k ludzi... A ja jak się rozglądałem to w ciemno byłem gotów postawić na 200k, a niektórzy znajomi na 300... Czyżby Polacy przytyli? mrgreen
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: SONISPHERE, Wielka Czwórka, 16 czerwca warszawa, Bemowo - przez Rumcayz - 06-17-2010, 07:55 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości