(08-30-2012, 11:54 PM)karrol napisał(a): Jestem świeżo po pierwszym graniu. Rano po odebraniu od kuriera zrobiłem mały test. Porównałem brzmienie comba Ampega, chyba 115 czy jakoś tak, peveya starego 200 i moje TC. TC brzmi zdecydowanie najcieplej z nich wszystkich, jeśli chodzi o głośność to Ampeg się chowa, aniby ma 200W. Tak więc jak na razie jestem zachwycony lekkością TC, mocą i brzmieniem. Brakuje jednak foodswitcha, nie do końca rozumiem działanie TonePrint. Z kompa mogę załadować efelty, ale ze smatrfona nic nie działa. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii?
Zainstalowałeś aplikację ze strony TC? Pamiętaj, że załadują się tylko te efekty, które są dedykowane do naszego comba. musisz mieć rozkręcony potencjometr w gitarze i głośność w telefonie. Odpalasz przesyłanie i przykładasz do przetwornika. To działa tak, że algorytm efektu (chyba) w postaci audio przesyła się przez gitarę do pieca. Dlatego to brzmi jakby się ładowała gra atari z kasety. Daj znać jak ci już zadziała.