09-23-2012, 11:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-23-2012, 04:05 PM przez Basstard.)
(05-18-2012, 07:57 PM)Alfik napisał(a):(05-18-2012, 07:44 PM)groza napisał(a):(05-18-2012, 07:09 PM)Alfik napisał(a): Podsumowując życzę dalej samozachwytu na własnymi wyrobami, nie będę już "na siłę" starał się nic udowadniać, skoro wiecie lepiej i nie chce się wam nad tym nawet zastanowić...
I ty zarzucasz innym nlp (i inne skróty) i próby świadomej manipulacji?
Chopiee... ech. Zresztą.
Nic na siłę - jak to świetnie działa to wszyscy widza na powyższym przykładzie. Nie jestem dla Ciebie żadnym autorytetem, więc nie będę Ci drogi Błażeju publicznie pouczał.
W powyższym stwierdzeniu są te, no.... nie węże.... nie słoniki.... o mam - analogie są!
Good luck, have fun.
Dziekuję wszystkim i jak ktoś chce mnie łapać to proponuję facebook lub mfrydryszak@gmail.com.
(...)
A co zaś się tyczy Twojego pełnego analogi i NLPowych smaczków zadania to Autorytetem owszem jakimś tam jesteś... I zdecydowanie dobrym partnerem do dyskusji.
Mogli byśmy zrobić "Sonde" o basówkach...
Dopiero teraz zajrzałem do tematu... To z powodu tutejszych przepychanek Groza sobie poszedł (na to przynajmniej wychodzi). Szkoda straszna - bez niego jakoś tak smutniej tutaj. I bez Grubego... Kurde, ludzie, ogarnijcie się i zbastujcie z kłótniami o płytki/preampy/cokolwiek. Dyskutować można, a nawet należy. Ale odstraszać najbardziej zasłużonych forumisiów... już nie bardzo.
Ale basowa "Sonda" byłaby rewelacyjna. Realizujcie

(05-19-2012, 08:14 PM)yarzenioova napisał(a): Ja z małymi kombami i Crossem miałem styczność na warsztatach z TTR2.Bardzo mi leżały brzmieniowo i w Owczarni słyszałem na Crossie najlepiej brzmiacego Alembica, Wojtka z NeoRetros ,jakiego w życiu słyszałem.
Jeszcze mojego nie słyszałeś

Sorry za offtop.
W temacie - na Grajmidole pograłem trochę na Taurusach i powiem szczerze, że mi się podobały. Nie był to poziom Alfikowego stacku (od którego nic lepszego nigdy nie słyszałem - i mówię to całkowicie serio) ale też daleki jestem od bardzo krytycznej opinii Błażeja, mimo, że otworzył mi on uszy na wiele rzeczy. Chętnie pograłbym jeszcze, w warunkach bojowych (czili z zespołem) - dopiero wtedy mógłbym się w pełni wypowiedzieć.