07-26-2010, 01:27 PM
A ja Wam powiem, że przerzuciłem te wszystkie nowe zabawki, popróbowałem w bandzie i jedyne co mi siedzi, to stary, odrapany, beztrubajpasowy i nie łapiący poniżej D OC 2
i takowego mam w pedalboardzie 
tak w ogóle mam do sprzedania - stan igła, użyty na scenie dwa razy - starszego Octabassa (ten ostatni bez TBypass). Za 300 z pudłem i papierami - jestem otwarty na negocjacje. Ryski jednej nie ma!
od lat niedoceniają tej kostki min. Pino Palladino, Janek Gwizdała i Tony Grey w których pedalboardach rzeczywiście gości ( a nie na listach endorsementów)
pzdr,
WF

tak w ogóle mam do sprzedania - stan igła, użyty na scenie dwa razy - starszego Octabassa (ten ostatni bez TBypass). Za 300 z pudłem i papierami - jestem otwarty na negocjacje. Ryski jednej nie ma!
(07-02-2010, 08:35 AM)wws napisał(a): mxr też nie ma polifoniiale mi na przykład w ogóle nie potrzebna, bo chcę przygrówić, a nie jakieś pitu pitu
a co do oc-2 to przecież sam sobie namacalnie na Twojej sztuce udowodniłem, że jak się chce, to się da, nawet w doleTak jak kiedyś kiedyś posiadałem i opluwałem tą kostkę jak wszyscy, tak teraz uważam, że jest bardzo niedoceniana. Inna sprawa, że Guy bardzo umie, i tym się od niego różnię
Musisz obadać kiedyś mxra, troche inny typ soundu ale jakbym mogl to bym chetnie oba posiadał, gdyż fanem Oktawera jestem, mam wszystkie jego tomiki wierszy
od lat niedoceniają tej kostki min. Pino Palladino, Janek Gwizdała i Tony Grey w których pedalboardach rzeczywiście gości ( a nie na listach endorsementów)

pzdr,
WF