12-31-2012, 12:33 PM
(12-31-2012, 09:46 AM)Markus napisał(a): (...) Może lepiej napisz co konkretnie nie działa? Najczęściej spotykanym błędem z zasilaniem jest podłączenie zasilacza napięcia stałego zamiast zmiennego.
Marek
Dzięki za info. Tak się właśnie spodziewałem, ale jako, że wyeliminowałem już problem z kablem USB i komputerem, to chciałem jeszcze to sprawdzić, żeby być pewnym, że usterka tkwi w samym interfejsie.
Po prostu, raz na jakiś czas się wiesza i potem jest problem, żeby go odwiesić. Czasem się nie zawiesi przez tydzień, a czasem dwóch minut nie popracuje. Czasem się później odwiesi od razu po odłączeniu i podłączeniu zasilania, a czasem po paru godzinach bez prądu dopiero. Helpdesk Lexicona kazał odesłać na gwarancji, a ja po prostu obstawiam, że przy takiej usterce stwierdzą, że jej wcale nie ma, "bo u nich działa w porządku", dlatego wszystko inne wcześniej sprawdzam

Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412
Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa