Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD
(01-18-2013, 10:03 PM)Alekone napisał(a): 1. gram kostką, nie aż tak gęsto jak Ty, ogólnie płynę basem ciągle, to jakieś melodyjki w zwrotce, to gęste prymy w refrenie.

Zachodzi domniemanie, że Alfik postrzega Twoje potrzeby poprzez pryzmat swoich upodobań - więc zanim dogłębnie weźmiesz do siebie jego solucje, przeczytaj co ma w sygnaturce na samym dole (dżołk) Wink Moim zdaniem, dla Twojego zespołu najkorzystniej wypadłby zestaw Ampeg SVT-3Pro + SVT-410HLF (chociaż lżejsze to nie będzie) z jednym z proponowanych wcześniej przeze mnie fuzzów od Pinia. Looknij do końca na to demo (koleś trochę śmiesznie buduje zdania, ale jego replika działa w skrócie tak, jak ten zmodyfikowany Mamut Pinia):
http://www.youtube.com/watch?v=knfvL5POuEM

Po prostu (w kontekście tego co opisałaś) lepiej by było, jakby bas bardziej pompował tak, aby pozostałe pasma instrumentów były niejako w nim osadzone, zamiast jechać na samym przodzie... Ani to nie robi klimatu, ani nie klei. Ot wieśniaka manifestacja ego. Wink

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nie Mam w Palcach Ale Za To w Nogach Czyli Przerost Podłogi Nad Skillem B-HOOD - przez OMSON - 01-18-2013, 11:06 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości